9.2 C
Campulung Muscel
joi, 29 februarie, 2024

REMUS MIHALCEA, medic și deputat de Argeș. “Nu se va declanșa o nouă pandemie de gripă”

Alte Știri

REMUS MIHALCEA, medic și deputat de Argeș. “Nu se va declanșa o nouă pandemie de gripă”. Sâmbătă, 10 februarie la sediul PSD din Câmpulung a avut loc o conferință de presă. Prezent în fața jurnaliștilor, deputatul Remus Mihalcea a vorbit despre sistemul de sănătate. Mai ales că în această perioadă populația este speriată că se va declanșa o nouă pandemie de gripă.

Remus Mihalcea a mai declarat că populația trebuie să se liniștească, în prezent sunt luate măsuri de alertă doar la nivelul spitalelor. Acestea au fost declanșate pentru a proteja pacienții și personalul medical.

CITEȘTE ȘI. Președintele PSD Câmpulung. Lucrurile nu stau deloc roz la primărie. Se pierd proiecte pe bandă rulantă

”Sunt medic ca și profesie. Aș vrea să discutăm două teme legate de sănătate. Trebuie să liniștim populația vis a vis de zvonurile legate de o nouă pandemie de gripă. Declararea stării de urgență și așa mai departe. Acestea sunt doar mesaje de a speria populația, de a reintroduce frica de fapt și de drept.

REMUS MIHALCEA, medic și deputat de Argeș. “Nu se va declanșa o nouă pandemie de gripă”

Ministrul Rafila ieșit și explicat foarte clar. Ce s-a decis la Ministrul Sănătății, acestea sunt doar măsuri luate doar la nivelul spitalelor. Acestea sunt luate doar pentru a proteja pacienții și personalul medical.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. A fost dezvăluit misterul. De ce a demisionat Ciprian Neculăescu din funcția de subprefect

De asemenea, mediul Remus Mihalcea a mai venit cu vești bune pentru toți lucrătorii în domeniul sănătății. Prima majorare a salariilor va fi la începutul lunii martie.

“Vin cu o veste foarte bună pentru toți cei care lucrează în domeniul sănătății. Pe lângă mărirea de 5 % aplicată începând cu 1 ianuarie, va mai exista o mărire salarială pentru toți lucrătorii în domeniul sănătății de 15% Aceasta va fi de 15% sută care va fi aplicată în 2 etape la începutul lunii martie și la începutul lunii iunie”, a mai declarat deputatul Remus Mihalcea.

Ultimele Știri

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni. Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne,...

Alte știri din aceeași categorie