23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

VIDEO. A fost dezvăluit misterul. De ce a demisionat Ciprian Neculăescu din funcția de subprefect

Alte Știri

VIDEO. A fost dezvăluit misterul. De ce a demisionat Ciprian Neculăescu din funcția de subprefect. Astăzi la sediul PSD Câmpulung, a avut loc o conferință de presă organizată de președintele organizației locale, Georgel Mădulărea, Ciprian Neculăescu iar de la Pitești au participat, președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă și deputatul Remus Mihalcea.

CITEȘTE ȘI. Șantierul Naval Constanța este pe primul loc în Europa și pe locul 3 în lume la construcția de tancuri petroliere și chimice de ultimă generație

În acest context fostul subprefect, Ciprian Neculăescu a declarat în fața jurnaliștilor prezenți motivul care l-a determinat să renunțe la funcția de subprefect al Argeșului. Ciprian Neculăescu a spus că și-a dorit să fie cât mai aproape de Câmpulung. Adică să se implice activ în campania pentru alegerile locale. Acesta a mai declarat că pentru el a fost o mare responsabilitate dar și o provocare.

VIDEO. A fost dezvăluit misterul. De ce a demisionat Ciprian Neculăescu din funcția de subprefect

“Au fost oameni care au crezut în mine și a fost un domeniu nou. La Prefectura Argeș am colaborat cu oameni pregătiți, cu suflet, pentru care obligația față de cetățean nu era doar o obligație de serviciu, ci o normalitate. Sunt un om empatic, un om de echipă, totul este vremelnic pe acest pământ, motiv pentru care a încetat contractul meu de muncă la Prefectura Argeș. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, îmi doresc ca viitorul Câmpulungului să sune bine, pentru că este nevoie de mult mai multă implicare, din partea noastră a tuturor”, a declarat Ciprian Neculăescu.

CITEȘTE ȘI. Câmpulungul nu mai are nicio susținere la Prefectura Argeș

Cu această ocazie, președintele PSD Câmpulung i-a mulțumit pentru tot ceea ce fostul subprefect a făcut pentru oraș.

”Fostul subprefect Ciprian Neculăescu și-a încheiat mandatul la Prefectura Argeș. Dânsul a fost numit politic, iar demiterea a fost de asemenea politică. S-a discutat despre Bulevardul Pardon și despre apariția domnului Minciunescu. Acesta a apărut cu declarație după ce domnul prefect a dispărut, pardon a plecat în concediu, pentru că, Neculăescu nu avea cum să apară pe presă să spună că, Prefectura nu va veni să facă recurs la decizia de închidere a lucrărilor pentru Bulevardul Pardon.

CITEȘTE ȘI. Cine este noul viceprimar de la magazin pe care îl are primăria Câmpulung

Nu a apărut domnul Neculăescu pentru a nu se interpreta că dânsul este din Câmpulung și face asemenea declarații. Dacă era să fie ceva la Mioveni apărea Neculăescu, așa la Câmpulung a apărut Minciunescu.

Trebuie să precizez că doamna Simona Bucura a venit cu doi experți juridici cu care am discutat care este calea de urmat. Am urmat calea corectă și am deschis lucrările pe Bulevardul dumneavoastră. Dacă, acum este din nou închis, nu este vina noastră, noi am făcut toate demersurile pentru a-l reda comunității. ISC-ul l-a închis în urma unei noi plângeri depuse de doamna Coșa, o musceleancă de-a dumneavoastră, a declarat”, Ion Mînzînă.

 

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie