13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Câmpulungul nu mai are nicio susținere la Prefectura Argeș

Alte Știri

Câmpulungul nu mai are nicio susținere la Prefectura Argeș. În aproape 24 de ani, doar 3 subprefecți a reușit orașul de la poalele Mateiașului să îi trimită în aceste funcții, musceleni care să coordoneze activitatea serviciilor publice deconcentrate și să mai reprezinte Guvernul în teritoriu.

CITEȘTE ȘI. Cine este noul viceprimar de la magazin pe care îl are primăria Câmpulung

Câmpulungul și-a marcat teritoriul în Prefectura Argeș, mai întâi cu Gheorghe Marin, fost deputat. Pesedistul cu ștate vechi a deținut o perioadă scurtă această funcție, deoarece în anul 2012 și-a dat demisia pentru a intra în cursa pentru alegerile parlamentare, fiind și șeful PSD Câmpulung.

Câmpulungul nu mai are nicio susținere la Prefectura Argeș

În perioada de Pandemie, liberalii și-au trimis la Argeș un reprezentant tânăr din Câmpulung, în funcția de subprefect, pe Lucian Ionescu. După ce au fost alegeri și s-au schimbat polii de putere, PSD, l-a desemnat pe Ciprian Neculăescu ca noul subprefect care să îl înlocuiască pe Lucian Ionescu.

CITEȘTE ȘI. Campanie marca PSD. “Împreună decidem bugetul Municipiului Câmpulung”

Acum, Ciprian Neculăescu a decis să se retragă din funcția de #subprefect al județului Argeș, dorindu-și să se implice mai mult în pregătirea alegerilor într-un an extrem de important pentru #Câmpulung și nu numai.

În locul său a fost numit în funcția de subprefect consilierul județean Marius Pîrvu. Noul subprefect are o bogată experiență managerială și suntem convinși că va face față cu succes noii provocări. Astăzi a depus jurământul, Marius Pîrvu după ce a fost învestit în funcția de subprefect al județului Argeș.

CITEȘTE ȘI. Vestea bombă a zilei! Primărița Elena Lasconi a demisionat!

La ceremonie au fost prezenți Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Nicolae Georgescu, vicepreședinte PSD Argeș, Cristi Puiu, administrator public al județului, subprefectul Bogdan Minciunescu, fostul subprefect Ciprian Neculăescu și consilieri județeni.
Felicitări și mult succes!
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie