7.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Reducerea foarte mare la un produs adorat de români pe care Lidl l-a băgat la raft

Alte Știri

Reducerea foarte mare la un produs adorat de români pe care Lidl l-a băgat la raft. Noi reduceri la Lidl. Acestea s-au aplicat, mai exact de luni, 15 ianuarie 2024. Pe rafturile supermarketului se vor găsi unele dintre cele mai achiziționate produse de către români, care nu îi vor mai pune la cheltuieli semnificative.

Lidl are reduceri săptămânal. Ele apar în catalogul supermarketului, care poate fi accesat online, sau analizat în detaliu, în format fizic. De luni, 15 ianuarie 2024, clienții care vor trece pragul Lidl pot cumpăra un produs pe care îl adoră, la un cost mai mic decât de obicei.

Reducerea foarte mare la un produs adorat de români pe care Lidl l-a băgat la raft

Având în vedere scumpirile din ultimii doi ani, orice reducere îi bucură pe români. Nu vor mai fi nevoiți să cheltuie foarte mult din bugetul lor. Noua campanie de reducere a celor de la Lidl va fi disponibilă pe parcursul a 7 zile, mai exact de luni până duminică, 21 ianuarie 2024.

Produsul care e cel mai căutat de clienți

Dacă v-am făcut curioși, aflați că este vorba despre fleica de porc. Produsul are o reducere de 33%, adică în loc de 2,99 lei, cumpărătorii vor plăti 1,99 lei. Fleica de porc este ideală pentru o cină sau pentru un prânz copios, alături de cei dragi.

Pe lângă fleica de porc, în catalogul săptămânal al reprezentanților Lidl se mai găsește la un preț mai mic și salamul cu șuncă. Într-o cantitate de 500 de grame, este redus cu 23%, adică de la un cost de 12, 99 lei, se va putea plăti 9, 99 lei.

Și pentru iubitorii de băuturi sunt reduceri. O sticlă de Coca Cola va valora 3, 29 lei, iar o bere blondă va fi la 1, 99 lei, în loc de 3, 19 lei. Iar pentru cei care au poftă de ceva dulce, Lidl va reduce ciocolata Milka la 11, 59 lei și menționează că are stocul limitat.

La categoria dulciuri sunt reduceri mari

Și tot la categoria deserturi reduse, Lidl mai are și ecleruri cu glazură de cremă de vanilie și glazură de vanilie, dar și cu glazură de cacao și cremă de vanilie. Câte două astfel de prăjituri, de 260 de grame, se vor achita doar cu 7, 99 lei.

Și pastramă de oaie se va găsi la un cost mai mic la Lidl, începând de luni, 15 ianuarie 2024. O porție de 250 de grame se va putea plăti cu 13, 99 lei, în loc de 19, 99 lei. Pe lângă aceasta, o porție de crenvurști de porc, de 250 de grame, se va plăti 5, 49 lei.

Pentru a cumpăra toate cele enumerate, trebuie să vă încadrați în programul supermarketului. Aflați că în cursul săptămânii este deschis în intervalul 8:00-22:00, iar în weekend se va închide mai devreme. Ultimul client intră la ora 20:00.

Ultimele Știri

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică că se ia!

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică ca se ia! La ora 12.00 a început dezbaterea...

Alte știri din aceeași categorie