8.5 C
Campulung Muscel
vineri, 1 martie, 2024

Ultimă oră. Bărbat înjunghiat în inimă lângă o sală de jocuri din Argeș

Alte Știri

Ultimă oră. Bărbat înjunghiat în inimă lângă o sală de jocuri din Argeș. Nenorocitul eveniment s-a produs azi noapte în cartierul Gavana din Pitești, unde o persoană a fost lovită mortal cu un cuțit.

CITEȘTE ȘI. Două fete minore accidentate grav pe DN 73! Ambulanțele au dus patru victime la spital!

Din primele informații doi bărbați s-ar fi implicat într-o ceartă care a luat amploare. În urma altercației, unul din bărbați ar fi înfipt un cuțit în inimă partenerului de scandal după care a fugit de la locul faptei. Scena terifiantă a avut loc în apropierea secției 2 de Poliție, ceea ce a făcut ca incidentul să fie și mai șocant.

CITEȘTE ȘI. Caz șocant într-un microbuz școlar în nordul județului Argeș!

Ultimă oră. Bărbat înjunghiat în inimă lângă o sală de jocuri din Argeș

Victima grav rănită a fost transportată de urgență la spitalul județean din Argeș. Bărbatul cu plagă în piept a fost băgat imediat în sala de operații, într-o stare critică, medicii luptându-se să salveze viața acestuia.

CITEȘTE ȘI. “Ciocăneală” pe străzile aglomerate din Câmpulung Muscel. Micuțul București

Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, viața fiindu-i salvată în mod miraculos. Operația a fost una reușită. Din echipa salvatoare a făcut parte și medicul chirurg Alexandru Stoian. Autorul a fost prins azi-noapte după incident. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens.

În noaptea de 15 spre 16 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 că în proximitatea unei săli de jocuri de noroc, un bărbat a fost rănit cu un cuțit de o altă persoană.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, precum și echipaje medicale, care au transportat de urgență victima, bărbat de 38 de ani, din judetul Caraș-Severin, la spital.

Din primele verificări, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârșirea faptei este un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări.

În urma concluziilor preliminarii referitor la starea victimei, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. În care cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Precizăm că efectuarea în continuare a urmăririi penale, punerea în mișcare a acțiunii penale sau dispunerea unor măsuri preventive, reprezintă etape și activități de urmărire penală, reglementate de Codul de Procedură Penală. Acestea având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului. Respectiv asigurarea unei bune desfășurări a procesului penal, activități ce nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Ultimele Știri

Jale mare. Acești pensionari trebuie să restituie banii de pe cardul de alimente și pensia socială

Jale mare. Acești pensionari trebuie să restituie banii de pe cardul de alimente și pensia socială. Alertă maximă. Pensionarii...

Alte știri din aceeași categorie