7 C
Campulung Muscel
duminică, 3 martie, 2024

Două fete minore accidentate grav pe DN 73! Ambulanțele au dus patru victime la spital!

Alte Știri

Două fete minore accidentate grav pe DN 73! Ambulanțele au dus patru victime la spital!

Un accident rutier s-a produs în comuna Țițești, pe DN 73. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, în urma impactului rezultând 4 victime. Acestea au fost transportate la spital.

La fața locului s-au deplasat și au intervenit pompierii de la Detașamentul Mioveni. Aceștia s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea s-a mai deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș.

În urma evenimentului au rezultat patru victime care au fost monitorizate. Acestea au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Paramedicii SMURD au evaluat două minore, cu vârstele aproximative de 11, respectiv 14 ani. Copilele erau conștiente, cooperante, ambele prezentând suspiciune fractură la membrul superior drept.

Citește și: Mașină în șanț pe DN 73, Câmpulung – Pitești, la primele ore ale dimineții! 

Celelalte două persoane au fost preluate de echipajul SAJ.

Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Două fete minore accidentate grav pe DN 73! Ambulanțele au dus patru victime la spital!

La fața locului s-au deplasat cadrele Poliției Rutiere care au demarat cercetările în acest caz. În urma acestora urmează să se stabilească cauzele care au condus la producerea acestui accident.

Citește și: Se dau mulți bani de la Casa de Pensii. Despre ce ajutor e vorba în 2024

Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Canalul de Whatsapp este un serviciu de difuzare cu cel mai ridicat nivel de confidențialitate. Aceasta începe cu protejarea informațiilor personale ale administratorilor și ale urmăritorilor. De asemenea, dacă urmăriți un canal, numărul dvs. de telefon nu va fi afișat administratorilor sau altor urmăritori. Este alegerea dvs. pe cine decideți să urmăriți și este o informație privată.

Scopul canalului este de a ne adresa unei audiențe mai mari, canalele nu sunt criptate integral în mod implicit.

Revenind la abonarea gratuită la canalul nostru de Whatsapp există 2 metode de a face acest lucru. Fie prin accesarea linkului AICI care duce direct la canal și apoi în dreapta sus există opțiunea Urmărește. Dacă dai un simplu click – Urmărește – se transformă în – Urmărești – și așa rămâi activ ca să primești știrile în canal, de la secțiunea Noutăți situată între Conversații și Apeluri. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

VIDEO. Accident rutier, pe DN 73 la Schitu Golești. Au băgat spaima în ceilalți șoferi din trafic!

VIDEO. Accident rutier, pe DN 73 la Schitu Golești. Au băgat spaima în ceilalți șoferi din trafic! Acest drum...

Alte știri din aceeași categorie