23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Cea mai tare invenție pentru a ne încălzi casa, fără facturi împovărătoare la curent

Alte Știri

Cea mai tare invenție pentru a ne încălzi casa, fără facturi împovărătoare la curent. Temperaturile au început să scadă, treptat. Am intrat deja în iarnă și este momentul să investim în sisteme de încălzire bune. Mai ales după legislația care a intrat în vigoare, aceea pompelor de căldură. Puteți citi mai multe detalii despre acest subiect, dând click, aici.

Cei care își doresc, vor putea economisi bani atunci când prețul energiei electrice, lemnului de foc sau a peleților ajung să fie exorbitante, scrie elespanol.comS-a inventat un nou sistem de încălzire, care funcționează fără curent.

CITEȘTE ȘI. Hei. Uite cum poți urmări știrile din canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Iubitorii de șeminee sau sobe știu ca senzația de confort oferită de aceste sisteme tradiționale de încălzire este însoțită de o experiență mai puțin plăcută. Mai exact, de frigul care se percepe la îndepărtarea de acel centru de caldura.

Cea mai tare invenție pentru a ne încălzi casa, fără facturi împovărătoare la curent

Aceasta problema conduce la costuri mari pentru a încălzi întreaga locuință, cand ar fi suficient să investiți într-o metodă mai eficientă.

CITEȘTE ȘI. Cine sunt angajații norocoși care primesc un salariu în plus pe card din 2024

Acestea sunt ventilatoare de sobe, care pot fi găsite în multe magazine online din Spania. Există companii precum Prensa Stove, din Murcia, care își vând sobele și accesoriile. Servește pentru a menține întreaga casă la aceeași temperatură fără prea mult efort, deoarece simpla căldură de la șemineu activează sistemul acestuia.

Invenția genială care ridică temperatura casei cu 200% mai repede și fără costuri mari

În lumea încălzirii caselor, o inovație remarcabilă a ieșit în evidență tocmai din Spania. Este vorba despre o invenție simplă, dar incredibil de eficientă, care promite să aducă căldura în case cu o viteză uimitoare și fără a împovăra factura de energie electrică. 

Creată de Jordi Naharro, acest sistem nou utilizează 4 ventilatoare ingenios montate pe o bară fixată în partea de jos a caloriferului, redefinind complet modul în care casele se încălzesc. Aflăm toate detaliile referitoare la această invenție, în articol.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie