18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Reguli foarte dure, pentru înscrierea copiilor la grădiniță și creșă

Alte Știri

Reguli foarte dure, pentru înscrierea copiilor la grădiniță și creșă.

Prima oară au loc reînscrierile, între 23-30 mai 2023, apoi prima etapă a înscrierilor, între 6 iunie până în 15 iunie. Tot din anul școlar care începe în toamnă au loc înscrieri și în cadrul serviciilor de educație timpurie complementare.

În localitățile unde sunt prea puțini copii pentru a se înființa grădinițe sau creșe, conform documentului.

Prima etapă este cea a reînscrierilor, pentru copiii care au mai fost înscriși la creșă sau la grădiniță. Și are loc în perioada 23-30 mai.

Iar etapa a doua, cea a înscrierilor pentru copiii care merg pentru prima oară, are loc între 6-15 iunie, conform calendarului de înscriere la grădiniță și creșă 2023.

Reguli foarte dure, pentru înscrierea copiilor la grădiniță și creșă

Cererile de înscriere se pot depune și online, dar creșele și grădinițele trebuie să asigure în perioada de înscrieri prezența unui număr suficient de persoane din comisia de înscriere.
Și să stabilească programul de lucru al comisiei în schimburi. Atât în program de dimineață, cât și de după amiază. În intervalul orar 08:00 – 18:00 (luni-joi), respectiv 08:00 – 17:00 (vineri), pentru a sprijini participarea părinților la procedurile de completare/validare a cererilor-tip de înscriere.

 

În cazul înscrierii la creșă sau grădiniță, părintele are posibilitatea înregistrării a trei opțiuni în cererea-tip de înscriere, conform proiectului citat.

Înscrierea copiilor se face în prima etapă între 6-15 iunie 2023. În cazul în care, din diferite motive, copilul nu este înscris, în lipsa locurilor libere, la unitatea de învățământ alternativ solicitată, acesta poate opta pentru o altă unitate de învățământ.
Doar în a doua etapă de înscriere, în baza unei noi cereri de înscriere. Continuarea o găsiți AICI.
Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie