-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

RENAULT ÎȘI REÎNNOIEȘTE GAMA DE VEHICULE COMERCIALE UȘOARE COMPLET ELECTRICE

Alte Știri
  • Cu o autonomie de 300 km1, Noul Renault Kangoo Van E-TECH este acum, mai mult ca niciodată, o furgonetă care răspunde nevoilor zilnice ale clienților profesioniști.
  • Noul Master E-TECH Electric 52 kWh este și mai versatil decât înainte, cu 15 versiuni disponibile și o autonomie de 200 km1.
  • Aceste două modele marchează începutul unei game noi de LCV-uri complet electrice, care nu fac niciun compromis.

Acum, la 36 de ani de la primul prototip Master 100% electric și la 10 ani de la comercializarea modelului Kangoo Z.E complet electric (cu peste 70.000 de unități vândute de atunci), Renault se impune ca un pionier mondial și lider european în vehicule electrice.

Renault își reînnoiește gama LCV complet electrică, începând cu Noul Kangoo Van E-TECH Electric și cu Noul Master E-TECH Electric de 52 kWh pentru și mai multă flexibilitate și libertate fără compromisuri.

TOATE ATUURILE ȘI INOVAȚIA furGONETEI KANGOO ÎNTR-UN VEHICUL COMPLET ELECTRIC

Noul Kangoo Van E-TECH Electric se bazează pe moștenirea predecesorului său în versiune termică, aceeași furgonetă care a câștigat „International Van of the Year 2022”.

Datorită noii baterii litiu-ion de 45 kWh, compusă din 8 module independente și ușor de reparat, noul Kangoo Van E-TECH Electric se mândrește cu o autonomie de până la 300 km în ciclu WLTP.

Disponibilă pe versiunile cu încărcător de 22 kW, bateria are un sistem de răcire cu lichid și o rezistență electrică ce permite utilizarea în zona potrivită de temperatură, menținând astfel autonomia și reducând timpul de încărcare.

Bateriile sunt garantate 8 ani sau 160.000 km. În acest interval, ele sunt înlocuite gratuit în condițiile în care capacitatea lor scade la mai puțin de 70% din valoarea lor nominală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie