11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Femeie lovită de maşină pe Bulevardul Brătianu!

Alte Știri

Femeie lovită de maşină pe Bulevardul Brătianu!

În urma cu puţin timp s-a produs un accident cu pieton, o victimă femeie, care este conștientă şi posibil rănită ușor. Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, o femeie de 53 de ani, din Băiculești a fost acroșată de un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Pitești, care se deplasa pe pe. I.C.Brătianu, având direcția de deplasare dinspre str. Ion Câmpineanu către str. C.A. Rosetti.

În urma evenimentului rutier, femeia de 53 de ani a suferit leziuni, aceasta fiind consultată de un echipaj medical la fața locului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie