11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Renunță sau nu, primărița Elena Lasconi la Câmpulung, pentru a da ora exactă de la Bruxelles?

Alte Știri

Renunță sau nu, primărița Elena Lasconi la Câmpulung, pentru a da ora exactă de la Bruxelles? Fiecare câmpulungean a început să își dea cu părerea. Unii spun că sunt minciuni. Că nu deschide lista pentru alegerile europarlamentare. Alții spun că este un teatru ieftin inventat de ea, pentru a câștiga voturi pe plan local, cum se sacrifică pentru Câmpulung.

Una peste alta, femeia are varianta A și B. Alegerile europarlamentare sunt cu câteva luni înaintea celor locale. Primărița Elena Lasconi a declarat pentru Ziarul din Muscel că este nominalizată pe primul loc, cu șanse foarte mari de a câștiga alegerile. Adică să se alăture celor 32 de parlamentari români din toată țara la Bruxelles, în Parlamentul European.

Renunță sau nu, primărița Elena Lasconi la Câmpulung, pentru a da ora exactă de la Bruxelles?

Mai este mult până atunci, câmpulungenii să stea liniștiți că o să fie bine, a mai spus Elena Lasconi.

Am arătat ce poți să faci dacă vrei cu adevărat să schimbi în bine un oraș.
Și poate că această propunere vine după ce am arătat că poți transforma un oraș cu dragoste pentru oameni și prin accesarea de fonduri europene. Avem deja finanțare cât e bugetul orașului pe aproape 40 de ani. E un moment istoric. Suntem un exemplu atât pentru România, cât și pentru Europa, a mai scris primărița Elena Lasconi pe pagina sa de socializare după ce a aflat că a fost nominalizată de membrii Biroului Național USR ca să deschidă lista pentru alegerile europarlamentare.

O să continui să muncesc cu pasiune pentru Câmpulung. Avem multă treabă, iar la anul e maraton de alegeri. Ce decide fiecare prin vot, contează. Nu mai vreau să aud “pe mine nu mă interesează politica”. Politica și mai ales oamenii care o fac ne influențează viața în rău sau în bine. Se golește țara de români și nu e bine. Așa că, 2024 e anul tău, cel care vei face schimbarea în bine așa cum crezi și cum simți, se mai arată în postare din social media.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie