11.9 C
Campulung Muscel
duminică, 25 februarie, 2024

ROMTURINGIA în top pe regiunea Sud Muntenia la capitolul extinderea capacităților avansate de producție a caroseriilor

Alte Știri

ROMTURINGIA în top pe regiunea Sud Muntenia la capitolul extinderea capacităților avansate de producție a caroseriilor. Încă din anul 1994, ROMTURINGIA a avut obiectivul de a construi cele mai bune caroserii din România.

Investind astfel în capacitatea de producție, în tehnologizare și în specializarea echipei, ROMTURINGIA a urcat în top. Compania condusă de Ioan Stelian, produce suprastructuri, personalizări și accesorii pentru branduri de top din industria auto, precum Dacia, Renault, Nissan, Mitsubishi sau Ford.

ROMTURINGIA în top pe regiunea Sud Muntenia la capitolul extinderea capacităților avansate de producție a caroseriilor

Proiectul – Extinderea capacităților avansate de producție caroserii pentru autovehiculele în cadrul Romturingia SRL, finanțat prin POR 2014-2020 a propus implementarea unor soluții tehnice de ultimă generație în domeniul producției de caroserii, remorci și semiremorci, echipamente încorporând tehnologii avansate, de utimă generație în acest domeniu.

ROMTURINGIA a beneficiat de un proiect de aproape 2 milioane de euro, din care valoare FEDR de aproape 900 mii, durata implementării proiectului fiind de 39 luni. În cadrul acestui proiect de investiții firma din Câmpulung, condusă de managerul Ioan Stelian a implementat și certificarea Sistemului de Calitate a Mediului, în conformitate cu standardul ISO 14001 în vigoare și a participat în calitate de expozant la un târg de profil organizat în afara României.

În concluzie, implementarea proiectului REGIO 2014-2020 a fost esențială pentru dezvoltarea firmei și asigurarea unei sustenabilități pe termen mediu și lung într-un puternic mediu concurențial.

 

 

Ultimele Știri

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție!

VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție! Dragobetele pupă fetele! Da, dar mai ales...

Alte știri din aceeași categorie