24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Oferta este greu de refuzat. Cum își atrage DIGI RCS-RDS noii abonați

Alte Știri

Oferta este greu de refuzat. Cum își atrage DIGI RCS-RDS noii abonați. DIGI RCS-RDS aduce o serie de oferte inovatoare pentru clienții săi, sub umbrela abonamentului „TOT de la DIGI”. Acesta se adresează atât noilor abonați, cât și celor care aleg să-și porteze numerele la Digi, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de servicii complete la prețuri avantajoase.

Clienții care optează pentru portare la DIGI RCS-RDS se pot bucura de un abonament cu un cost extrem de convenabil. Mesajul transmis pe pagina de Facebook a companiei sună îmbietor: „DIGI îți oferă TOT ce ai nevoie! Portează-te la DIGI, alege abonamentul nelimitat și ai TOT la un preț mic și convenabil.”

Oferta este greu de refuzat. Cum își atrage DIGI RCS-RDS noii abonați

Ceea ce face oferta cu adevărat atractivă este promisiunea că, cu cât aduci mai multe numere în rețea, cu atât prețul abonamentului Nelimitat devine din ce în ce mai convenabil, ajungând la doar 1.5 EURO / lună, timp de jumătate de an.

CITEȘTE ȘI. Impozite pe pensii în 2024. Cât se duce la Stat, avem schema. Cu câți bani rămân în mână pensionarii

Această strategie de prețuri competitive nu este nouă pentru DIGI RCS-RDS, care a obișnuit clienții cu oferte senzaționale. În trecut, compania a motivat noi clienți să se porteze la Digi prin oferte atractive, precum „Roaming fără stres cu abonamentul nelimitat. 4,7 GB și minute nelimitate în UE, 1,1€.GB și 0,19€/min în Turcia,” oferind astfel servicii complete și avantajoase inclusiv în roaming.

CITEȘTE ȘI. Se dau 280 de lei de la Stat. Banii sunt primiți pe loc, alături de alte beneficii

Cei care doresc să profite de aceste oferte și să beneficieze de servicii complete la costuri accesibile sunt încurajați să exploreze opțiunile abonamentului „TOT de la DIGI” pentru a-și simplifica experiența de comunicare și a economisi bani.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie