18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

S-a “ars” rău de tot! Cum l-a prins Poliția

Alte Știri

S-a “ars” rău de tot! Cum l-a prins Poliția! Sancţionat pentru parcare neregulamentară!

De când Bulevardul Pardon e închis, iar circulaţia se desfăşoară pe două străzi paralele ale Câmpulungului, e dezastru. În cele două capete ale celebrului Bulevard Pardon, se fac nişte parcări, de nu ştii dacă faza cum că „ţi-ai luat permisul la Piteşti”, mai e glumă sau nu!

Zilnic, poliţiştii de la Poliţia Naţională şi cei de la Poliţia Locală, sancţioneză conducatorii auto care şi/au luat stradă, sau mai bine spus, care lasă maşinile pe unde îi taie capul.

S-a “ars” rău de tot! Cum l-a prins Poliția

Spre exemplu, miercuri pe la prânz, un conducător auto a lăsat maşina marca WV parcată pe mijlocul străzii. Auto descuiat şi cu un copil pe bancheta din spate.

„Asta e civilizaţia! Nu ştiu ce ar fi făcut dacă nu era bulevardul închis. E debandadă în zona asta. Si înainte parcau haotic, dar acum e ca la nebuni. Maşinile sunt lasate pe unde nu te aştepţi”, spune un pieton.

„Aşa se parchează la Câmpulung. Când era circulaţia deschisă pe bulevard, nu era la fel. Trăgeau maşinile până în gura magazinului.

Acum se urcă pe trotuar, sau le lasă aşa pe unde apucă. Au dat şi cei de la rutier amenzi, dau şi cei de la locală, nu îi învaţă minte nimeni şi nimic. Dacă ei nu se gândesc la banii lor, atunci cine să se gândească, eu, nu, să-i amendeze să facă bani la buget, ce să mai zic”, spune o conducătoare auto din Câmpulung.

Poliţia locală i-a aplicat conducătorului auto al acestui autoturism o sancţiune contravenţională ce se încadrează între 500 şi 1000 de lei, pentru parcare neregulamentară.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie