9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

S-a întors din Spania şi a murit ars de viu

Alte Știri

Incendiul izbucnit vineri seara în Schitu Goleşti, pe uliţa Heroeşti, a fost observat de vecinii familiei Dureci şi aceştia au anunţat la 112. Viorel Dureci locuia într-o căsuţă singur. Acesta fusese plecat în Spania la fiica lui, şi de două zile se întorsese acasă împreună cu aceasta.

Omul mai bea din când în când şi este posibil ca acest lucru să îl fi dus spre moarte:” Viorel Dureci are 51 de ani. A fost plecat în Spania la fată şi s-a întors de două zile acasă. Fata stă în altă parte cu copilul de un an şi ceva. El locuia singur în cămăruţa aia. L-am văzut ultima oară pe la patru şi ceva. A fost la cârciumă şi băuse. Nu era foarte beat, a venit, a făcut focul, şi s-a culcat. Nu l-a mai văzut nimeni de atunci”, spune un prieten al lui Viorel Dureci.

Vecinii familiei spun că au privit îngroziţi cum arde casa şi nu au avut cum să stingă nimic că nu au avut apă:”Ardea ca o torţă. Cu ce să dăm că nu avem apă. A ars de am zis că ne ard şi nouă casele. Ce nenorocire. Pe mama lui, a luat-o o vecină şi a dus-o la ea. S-a speriat săraca aşa de rău… Cumplit”, spun vecinii.

La locul incendiului a ajuns imediat un echipaj al Detaşamentului de Pompieri din Câmpulung şi echipajul SMURD, care au intervenit şi au reuşit să izoleze şi apoi să stingă focul. Din casa lui Dureci au mai rămas doar pereţii şi un maldăr de scrum. Din păcate sub obiectele arse i-a fost descoperit şi trupul carbonizat al bărbatului.

Au sosit şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Câmpulung care au efectuat cercetările în acest caz. Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost transportat la Laboratorul de Tanatologie din cadrul Spitalului Câmpulung unde i se va efectua necropsia şi se va stabili cauza decesului.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie