18 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

VIDEO: Concursurile cu bani organizate de profesori, interzise de ISJ Argeş

Alte Știri

Inspectorul şcolar general, Dumitru Tudosoiu al Inspectoratului Şcolar Argeş a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că la nivelul instituţiei pe care o conduce, sunt interzise cu desăvârşire concursurile organizate de şcoli, în urma cărora li se percep elevilor anumite taxe. Inspectoratul Şcolar Judeţean a publicat şi pe site-ul instituţiei un anunţ, în atenţia tuturor directorilor de şcoli din judeţ, prin care este interzisă organizarea oricărui concurs, neavizat de Ministerul Educaţiei şi Inspectorat, cu taxă, în cadrul unităţilor din învăţământul preuniversitar de stat.

Mai clar, începând cu 11 noiembrie 2014, nu mai pot avea loc concursuri gen „Lumina Math” sau „Euclid” în nicio unitate şcolară de pe raza judeţului. Acesta a făcut precizarea că ISJ Argeş deţine o listă lungă cu tot felul de olimpiade şi concursuri la care pot participa elevii, fără ca părinţii lor să scoată bani din buzunare. Mai multe amănunte aflaţi de la inspectorul şcolar general, Dumitru Tudosoiu din materialul video ataşat.

Ultimele Știri

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare. S-a modificat și configurația minimă...

Alte știri din aceeași categorie