Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Salariat infectat cu Covid 19 la Primăria Câmpulung!
Salariat infectat cu Covid 19 la Primăria Câmpulung!

Salariat infectat cu Covid 19 la Primăria Câmpulung!

La Câmpulung, încă o persoană infectată cu Covid 19, dă frisoane oamenilor, asta pentru că, persoana este salariată a Primăriei muscelene, iar până la confirmarea bolii, această persoană a intrat în contact cu mai mulți salariați ai instituției.

Vestea a ajuns la urechile celor din primărie, înainte de Rusalii, iar acest fapr, le-a cam stricat sărbătoarea.

„Am auzit vineri că doamna e pozitivă. Am intrat în fibrilații, am copii, am părinții bătrâni cu diverse boli cronice, dacă am luat virusul i-am nenorocit. Am intrat în contact cu doamna respectivă de mai multe ori, acum Dumnezeu cu mila. Sper să nu fim pozitivi cä ne închide primăria ca pe cea de la Cetățeni,” spune un salariat.

„Nu îmi vine să cred. Eu nu sunt în subordinea dumneaei, dar poți să sti dacă am și eu ori nu? Dacă o fi intrat în contact cu cineva din afara instituției, sau o fi fost asimptomatică, habar nu are nimeni, cert e ca dânsa a contactat virusul. Să o ajute Dumnezeu să se facă bine rapid,” spune un alt salariat al primăriei Câmpulung.

Noi cazuri sau nu, un subiect este de sesizat, acela că, până la acest moment, Câmpulungul, nu are gata laboratorul pentru analize, cel pus pe picioare de fostul manager Andrei Aron, laborator care ar fi permis analizarea rapidă a probelor prelevate de la pacienții simptomatici.

Instituția Prefectului Argeș menţiona următoarele: „Conform Ordinului Ministrului Sănatatii, începand cu data de 29 mai, spitalele pot solicita DSP aprobarea circuitelor pentru reînceperea tratamentului pacientilor non-covid.

Pâna în acest moment, conform informațiilor transmise de către DSP, niciun spital covid nu a trimis solicitarea de aprobare a circuitelor necesare reinceperii acestei activitati.

Managerii nu au fäcut acest lucru nici până în acest moment. Probabil unele spitale au reînceput deja aceasta activitate, faără solicitarea aprobarilor.

La Câmpulung, managerul Andrei Aron a lăsat spitalului un plan de reorganizare înca din momentul demiterii sale, plan care prevedea, deja, toate aceste circuite. Nu trebuia decât realizată solicitarea catre DSP, de la acel moment şi până acum de Nicolae Alexe… De asemenea, laboratorul de testare PCR putea fi inaugurat inca de saptamana trecută, lucru care nu s-a intamplat nici în acest moment,” arată reprezentanții Prefecturii Argeș.

About The Author

Related posts