24.1 C
Campulung Muscel
duminică, 1 octombrie, 2023

Salvamontiștii, prietenii deputatului Simona Bucura Oprescu. La mulți ani!

Alte Știri

Salvamontiștii, prietenii deputatului Simona Bucura Oprescu. La mulți ani! Am avut șansa să îi cunosc bine pe unii dintre ei atât ca vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, cât și în calitate de deputat de #Argeș.

⛑De-a lungul carierei mele am lucrat îndeaproape cu acești minunați salvatori montani și mă bucur că împreună cu dânșii am reușit să schimbăm și legislația specifică din #România prin legea privind câinii #salvamontiști, lege al cărei unic inițiator am fost.
⛰Salvamontiștii sunt oameni pe care îi prețuiesc pentru dăruirea lor de a salva vieți, pentru respectul pe care îl au pentru munte, pentru grija pe care o au pentru natură, pentru forța de a-și învinge limitele și pentru dragostea de ascensiune, ascensiune văzută nu precum o competiție, ci ascensiune care învinge gravitația și dăruiește perspectivă.
🙏Pentru acești oameni frumoși care respiră la înălțime, care ating aerul curat și cerul cu mâna dar, mai ales, care nu ezită să-și riște viața pentru a salva alte vieți îmi exprim admirația și susținerea!
Ultimele Știri

Categorii de beneficiari. Ajutoare pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2023 – 2024

Categorii de beneficiari. Ajutoare pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2023 – 2024. Începând cu 02 octombrie 2023, începe...

Alte știri din aceeași categorie