0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

Zodiile care stăpânesc jocurile minții. Sunt cele mai puternice din horoscop

Alte Știri

Dacă înțelegi energia emanată de semnele zodiacale, poți vedea mai simplu felul în care te pot influența planetele sau fazele lunare care se petrec în cadrul acestora. Pe de altă parte, atunci când vine vorba de oameni, lucrurile s-ar putea să devină mai complicate, dar prin asta mai frumoase, deoarece ei nu dispun doar de puterea unui semn, ci sunt un amalgam de energii care formează o paletă unică de caracteristici.

Așadar, să vedem care sunt considerate a fi cele mai puternice zodii și de ce. Care dintre semne știu a stăpâni cu ușurință jocurile minții în care te pot atrage și pe tine, care au darul intuiției și care pot produce adevărate revoluții.

Disclaimer: nu uita că Zodia este dată de Soare, însă ca să poți înțelege mai bine de ce ți se pare că nu ți s-ar potrivi un anumit semn, ar fi bine să te uiți la Ascendent, Lună, dar și la pozițiile planetelor Marte, Mercur și Venus. O astrogramă o să te facă să te cunoști mult mai bine!

Cele mai puternice semne zodiacale!

Sunt considerate a fi extrem de puternice următoarele Zodii: Berbec, Leu, Scorpion și Capricorn!

Berbecul este guvernat de Marte, este cel care se aruncă în luptă. S-ar putea să fie măcinat de temeri pe dinăuntru, însă asta nu va face decât să îl motiveze și mai tare. Este competitiv, vrea mult să fie pe locul întâi, să cucerească, să tragă mereu lozul câștigător. Nu e mereu ușor să fii în pielea unui Berbec.

Leul este atât de puternic pentru că el și crede că este puternic, dar are și darurile sale, strălucire, carismă, dorință de a reuși, putere a atracției. Toate acestea sunt datorate și energiei solare care îi însoțește, fiind un semn guvernat de Soare.

Scorpionii sunt guvernați de Marte, iar asta îi face să aibă o latură a războinicului, precum Berbecii, dar și de Pluto, o planetă a adâncurilor, scoate la suprafață tot ce e putred. Scorpionii sunt răzbunători, însă sunt și fermecători, ai putea să te pierzi în adâncurile lor, ceea ce îi face să aibă putere asupra ta. Sunt fini manipulatori, însă nu doar de dragul de a o face, ci și pentru că mereu le e teamă că ar putea fi trădați, așa că preferă să-și apere spatele sau să atace ei înainte să o faci tu.

Citește continuarea pe Astrosens.ro. 

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie