14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

Sânge pesedist. Mulți litri la Câmpulung

Alte Știri

Sânge pesedist. Mulți litri la Câmpulung. Social-democrați din tot județul #Argeș au donat astăzi #sânge în cadrul unei acțiuni naționale. Pentru prima dată în istoria orașului s-a organizată la #Câmpulung.

 

Din păcate, viețile multora dintre semenii noștri depind de sângele pe care oricare dintre noi îl putem dona. Este un gest simplu, care înseamnă însă cel mai de seamă. Dar pentru cei aflați în suferință: sângele salvează vieți!
O echipă numeroasă a PSD Argeș a fost prezentă la eveniment. Echipa a fost condusă de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, și de deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș.

Sânge pesedist. Mulți litri la Câmpulung

Din echipă au făcut parte senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, consilieri județeni, consilieri locali, precum și membri ai TSD și ai OFSD Argeș.
Campania de la Câmpulung a fost organizată de televiziunea Digi24, având ca principal partener Consiliul Județean Argeș.
Social-democrații care au donat sânge. Dar au donat și cardurile cu suma de aproape 70 de lei fiecare ce se acordă celor care fac acest gest.
Toate cardurile vor fi folosite pentru beneficiari ai serviciilor oferite de către Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Argeș, instituție din subordinea Consiliului Județean Argeș.
“Eu am donat nu o dată #sânge. De fiecare dată gândindu-mă mereu că nu poate exista o fuziune mai mare decât sângele a doi oameni care se completează pentru sănătatea și #viața celui în nevoie!
Nu mă interesează nici religia. Nici culoarea politică. Nu mă interesează decât faptul că donatorul este OM!”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.
Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie