16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Scene de coșmar: un bărbat și-a împușcat fosta iubită în stradă, apoi s-a sinucis

Alte Știri

Scene de coșmar: un bărbat și-a împușcat fosta iubită în stradă, apoi s-a sinucis. Doi români au murit în plină stradă, pe trotuar, după ce un bărbat a deschis focul asupra fostei iubite, apoi s-a sinucis. Când au ajuns polițiștii la fața locului, cei doi erau deja decedați.

Agresorul o urmărise pe femeie pentru a se răzbuna, relatează nbcmiami.com.

Crimă, urmată de sinucidere a avut loc într-un oraş din Miami. Un român şi-a împuşcat fosta iubită, apoi a îndreptat arma asupra lui şi şi-a luat viaţa, în mijlocul străzii. Incidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Brickell, miercuri seara. Poliția din Miami a spus că a fost anunţată prin apeluri la numărul de urgenţă, despre o împușcătură, în jurul orei 21.20. Când au ajuns la faţa locului, polițiștii i-au găsit pe cei doi morţi pe trotuar, lângă 145 Southwest 12th Avenue.

Aveau o relație de aproximativ doi ani

Polițiștii l-au identificat pe bărbat ca fiind Coclea Gheorghe Cristian, de 48 de ani, iar femeia se numea Dumuța Szerika, de 49 de ani. Ambii erau cetățeni români care locuiau în Pennsylvania și aveau o relație de aproximativ doi ani.

Conform poliției, Szerika și fiul ei în vârstă de 14 ani au călătorit la Miami pentru a rămâne cu fiica ei, în vârstă de 27 de ani, dar și pentru a scăpa de Cristian. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Incendiu la o locuință din Aninoasa! Pericol major

La 112 s.a sesizat faptul că, în comuna Aninoasa, a izbucnit un incendiu la o locuință și este pericol...

Alte știri din aceeași categorie