6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Schimbarea majoră la LIDL care va da multe bătăi de cap, la toți clienții

Alte Știri

Schimbarea majoră la LIDL care va da multe bătăi de cap, la toți clienții. Lidl se pregătește de introducerea caselor de marcat cu autoservire și pentru cărucioarele mari, a anunțat compania. Sistemul va fi implementat pas cu pas, la nivel mondial.

Lidl a anunțat că intenționează să își modernizeze semnificativ sistemul de plată. Lanțul german de magazine intenționează să se confrunte cu clienții care fac cumpărături mari în magazin.

Lidl intenționează să instaleze case de marcat cu autoservire și pentru cărucioarele mari de cumpărături, a anunțat compania. Ideea Lidl este de a extinde segmentul de case de marcat cu autoservire, astfel încât să fie convenabil și pentru clienții care fac multe cumpărături, relatează  portalul Interia.

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

Schimbarea majoră la LIDL care va da multe bătăi de cap, la toți clienții

Casele de marcat cu autoservire, care devin din ce în ce mai populare la Lidl, sunt foarte apreciate de cumpărători, dar sunt folosite în principal de persoanele care nu fac cumpărături importante în magazin. Acest lucru se datorează amenajării nefavorabile a spațiilor, unde spațiul pentru depozitarea produselor scanate este destul de mic.

Experiența favorabilă a Lidl cu casele de marcat cu autoservire în magazine a determinat lanțul să dorească să dezvolte ghișee unde clienții vor putea să verifice singuri produsele.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

Experiența bună a celor de la Lidl nu este împărtășită, de exemplu, de Aldi, care a testat o soluție de casă de marcat cu autoservire, dar a renunțat la instalarea caselor de marcat în magazinele sale din cauza numeroaselor furturi, relatează portalul Android.

Lidl a început deja să instaleze case de marcat cu autoservire pentru cărucioare mari în unele dintre magazinele sale din Occident. Până în prezent, lanțul a instalat 1.200 de astfel de aparate în punctele sale de vânzare. Se pare că magazinul nu are mari probleme cu furturile la casele de marcat cu autoservire.

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie