11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Hiuhuuu. Cine sunt românii care primesc aproape 100 de euro pentru cumpărături

Alte Știri

Hiuhuuu. Cine sunt românii care primesc aproape 100 de euro pentru cumpărături. Românii vor beneficia de 400 de lei ca sprijin financiar pentru achiziționare alimentelor de sărbători printr-un program local. Primarul unui oraș din țară a decis să-i ajute pe românii vulnerabili în prag de Crăciun și de Anul Nou.

Primăria din Cluj-Napoca oferă un sprijin financiar semnificativ pentru achiziționarea alimentelor de sărbători prin intermediul programului “Alimente”, adresat persoanelor cu venituri reduse. Acest program constă în acordarea unui ajutor în valoare de 400 de lei pentru rezidenții din Cluj aflat în dificultate financiară.

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

Hiuhuuu. Cine sunt românii care primesc aproape 100 de euro pentru cumpărături

Până în prezent, peste 8.000 de clujeni au solicitat și au primit carduri sociale, conform primarului Emil Boc. În comparație cu anul anterior, numărul beneficiarilor a înregistrat o ușoară scădere, coborând de la 9.159 de tichete sociale în 2022 la 8.047 în acest an. Proiectul este coordonat de Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca, programul “Alimente” reprezintă o inițiativă locală menită să sprijine rezidenții cu dificultăți financiare.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

Românii interesați de proiect, au trebuit să depună o cerere la primărie, iar 29 noiembrie este ultima zi. Printre categoriile de beneficiari eligibili pentru tichetele sociale se numără persoanele cu handicap grav sau accentuat, pensionari, invalizi, veterani, șomeri înregistrați, beneficiari de ajutor social, victime ale traficului de persoane și victime ale violenței domestice. Persoanele care își doresc să primească 400 de lei pentru cumpărăturile de Crăciun și Anul Nou vor trebui să se încadreze în anumite limite ale veniturilor.

Bugetul local al municipiului Cluj-Napoca a alocat o sumă impresionantă, de 4.000.000 de lei pentru implementarea programului social ”Alimente”. Primăria a menționat implicarea în susținerea comunității, mai ales a persoanelor vulnerabile.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie