-1.5 C
Campulung Muscel
marți, 12 decembrie, 2023

Se circulă în coloană pe zeci de km pe DN 73!

Alte Știri

Se circulă în coloană pe zeci de km pe drumul național care leagă Câmpulungul de Pitești. Cel mai aglomerat trafic este doar pe un sens cel de întoarcere spre case.

Asta pentru că în zona Muscel au avut loc mai multe evenimente care se pare au atras foarte mulți turiști. Mai mult decât atât sunt organizate și două zile de comune la Mihăești și Stâlpeni, ambele localități fiind poziționate chiar pe DN 73.

Pe celelalte drumuri naţionale şi autostrăzi se circulă în condiţii normale, nefiind semnalate probleme de fluenţă a traficului.

Pentru reducerea riscului de producere a unor accidente rutiere, poliţiştii le recomandă şoferilor să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

Ultimele Știri

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele

Misiune imposibilă pentru cei care îl caută pe Zoltan Sorin Ștefan în barajul de la Dragoslavele. Zoltan Sorin Ștefan...

Alte știri din aceeași categorie