9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Se întâmplă la Câmpulung…

Alte Știri

Viceprimarul Liviu Ţâroiu vrea cu orice preţ să ajungă primar!

Viceprimarul Câmpulungului ajuns în funcţie printr-o conjunctură, creată doar de noroc, la vremea respectivă, fiind varianta cea mai bună a partidelor din USL, vrea cu orice preţ să ajungă primar în locul, actualului edil, Călin Andrei. Apariţiile sale publice, demonstrează acest lucru, mai ales când primarul nu este prezent.

Atunci când Călin nu-i acasă, Târoiu îi fură eşarfa de pe masă…

Evenimentele sunt cele mai bune momente, ca Liviu Ţâroiu să se dea în spectacol. Recent, viceprimarul Liviu Ţâroiu a participat în ziua când a fost prăznuit sfântul Gheorghe, (cu toate că el are alt sfânt, care îl ocroteşte), la depuneri de coroane, eveniment organizat de armată. Liviu Ţâroiu nu a participat oricum, ci cu eşarfa primarului. Cu toate că funcţia îi cere să îl înlocuiască pe primar la evenimente, dar nu şi cu eşarfa acestuia, Liviu Ţâroiu nu este la singura abatere, probabil că habar nu are de Legea 215/2001, actualizată şi republicată, de capitolul III, articolul 62, ce face referire la primar şi viceprimar sau pur şi simplu scopul este atât de puternic, încât scuză mijloacele.

Pentru a-i împrospăta memoria viceprimarului Liviu Ţâroiu prezentăm articolele:

“(1) Primarul reprezintă unitatea administrativ-teritorială în relaţiile cu alte autorităţi publice, cu persoanele fizice sau juridice române ori străine, precum şi în justiţie.

(2) Semnul distinctiv al primarului este o eşarfă în culorile drapelului naţional al României.

(3) Eşarfa va fi purtată, în mod obligatoriu, la solemnităţi, recepţii, ceremonii publice şi la celebrarea căsătoriilor.

(4) Modelul eşarfei se stabileşte prin hotărâre a Guvernului.”

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie