10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Se oprește apa într-o comună din Argeș

Alte Știri

Se oprește apa într-o comună din Argeș.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 25 mai 2023, între orele 07.00 – 19.00, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Uda. Alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din satul Uda, comuna Uda

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp.

Încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi. Depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Se oprește apa într-o comună din Argeș

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro. Găsiți informații la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie