9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Şeful DACIA, Nicolas Maure mulţumit de parteneriatul cu ROMTURINGIA

Alte Știri

Dacia a prezentat de curând la Mioveni, o versiune de Pick-Up a lui Duster care nu este destinată persoanelor fizice, ci este parte a unui contract semnat cu OMV Petrom, companie căreia îi vor fi livrate 500 de unităţi. Ingineria a fost realizată de Renault Tehnologie Roumanie (RTR), iar execuţia aparţine carosierului Romturingia din Câmpulung. Dacia nu mai are din 2012 o camionetă în gamă şi nu are de gând să aducă în curând un astfel de model în showroom-uri.

Duster Pick-Up are o benă de 1,7 metri lungime, suspensii ranforsate şi o sarcină utilă de 450 kg, mai mică decât la un pick-up de serie. Maşinile au motor diesel de 1,5 litri, 110 CP.

Întrebat dacă este posibil ca pe viitor să fie din nou produs la uzină un model Pick-Up, şeful Dacia, Nicolas Maure, a spus că nu există niciun plan deocamdată, mai ales că parteneriatul cu Romturingia este extrem de bun. Carosierul Romturingia din Câmpulung s-a înfiinţat acum 20 de ani şi a modificat peste 18.000 de vehicule Dacia şi Renault, comanda de acum fiind însă cea mai importantă din istoria companiei.

Duster Pick-Up ilustrează capacitatea Dacia de a răspunde solicitărilor clienţilor cu produse adaptate nevoilor acestora. În acest caz, este vorba despre OMV Petrom, grup cu care avem o colaborare fructuoasă şi de lungă durată. În acelaşi timp, Duster Pick-Up reprezintă un nou etalon în parteneriatul cu Romturingia, una din cele mai importante societăţi specializate în conversii de vehicule şi în amenajarea de caroserii din România. Sunt convins că Duster Pick-Up se va dovedi soluţia potrivită la toate solicitările clientului nostru”, a declarat Nicolas Maure, Director General Grup Renault România.

Proiectul de transformare al modelului Duster în versiune Pick-Up a reprezentat pentru noi o adevărată provocare căreia i-am făcut faţă prin mobilizarea tuturor echipelor noastre. Suntem mândri de rezultatul obţinut şi de faptul că am reuşit, într-un termen scurt conform standardelor industriei auto, să oferim soluţia potrivită la cerinţele unui caiet de sarcini foarte exigent”, a precizat la rândul său Stelian Ion, director general al societăţii Romturingia.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie