11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Sfaturi aparte pentru nativii Berbeci în anul 2015!

Alte Știri

A venit vremea ca Berbecii să se pregătească pentru marile provocări ale vieții lor, după ce câțiva ani au fost supuși unor grele încercări sau chiar teste de viață. Dacă în prima parte a anului 2015, în plan profesional se va realiza totul cu muncă susținută, începând din august încolo vor intra în una dintre cele mai bune perioade ale existenței lor. Satisfacțiile finaciare nu vor întârzia să apară. Ofertele de lucru pot veni și dincolo de granițele ţării și vor fi cât se poate de generoase. Dacă până pe 11 august, mai există animozități acolo unde nativii acestei zodii își desfășoară activitatea, fie din cauza unui program încărcat, fie din cauza șefilor sau colegilor ostili, începând cu acea dată lucrurile se vor limpezi în așa fel încât, ei singuri să poată demara anumite activități, ce pot aduce satisfacții mari în plan profesional și un important profit în cel financiar. Încercările din ultimii ani să sperăm că i-a plasat într-o nouă viziune spirituală, fapt ce va duce la înțelegerea funcționării liberului arbitru, reușind astfel să dea o interpretare comportamentului exploziv din primele luni ale acestui an, determinând reprimarea lui. Până la ieșirea lui Jupiter din zodia Leului, adică 11 august, toți cei ce și-au dorit de mult timp un copil și au avut probleme medicale, vor avea parte de împlinirea acestui deziderat. Retrogadarea planetei Saturn din luna iunie și șederea acestuia în Scorpion până la mijlocul lunii septembrie, îi va face pe Berbeci să se achite de toate restanțele vieții. Nimic din ceea ce se considera a nu fi funcțional nu va mai rămâne așa, ci dimpotrivă, totul va merge ca și cum ar fi întors la cheiță. Indiferent la ce segment vom face referire, este bine să eliminați tiparele, lăsând loc noului format din pozitiv să se instaleze. Pentru Berbecii singuri există șansa apariției persoanei potrivite sau destinate relației de lungă durată, poate chiar căsătorie. Pentru cei ce au fost antrenați în relații nocive, ostile, care i-au măcinat în ultimii ani, există șansa ruperii definitive, dar cu un soi de manifestări nu tocmai plăcute, până în luna octombrie. Eclipsele din acest an pot influența în mod negativ relațiile berbecilor, de aceea este bine ca ei să nu acționeze sub impulsul momentului și să adopte o atitudine pacifistă, plină de înțelegere față de foști sau actuali parteneri. De aceea căsătoriile cu parteneri Berbeci se pot încheia sub auspicii bune până la mijlocul lunii iunie, iar mai apoi începând cu luna octombrie a acestui an.

Segmentul sănătate este și el destul de viciat până la începutul lunii august, după care lucrurile se vor mai simplifica. Începând din 11 august problemele medicale mai vechi legate de organele interne, cele genitale, precum și O.R.L., vor dispărea sau în cel mai rău caz se vor îmbunătăți, în așa fel încât să nu mai creeze dezechilibre majore.

Concluzia este că atât Jupiter cât și Venus, vă vor susține în calitate de Mare și Mic Benefic, în așa fel încât să aveți cel mai bun, generos, și coercitiv (în privința orgoliului) an din viața dumneavoastră.

În acest an hrana Berbecilor trebuie să fie compusă obligatoriu din produse lactate, legume și fructe verzi, pâine într-o cantitate mai mare (ca de obicei), carne de trei ori pe săptămână, ceaiuri din plante medicinale care înfloresc primăvara și în luna iulie.

Fără excese de cafea sau băuturi alcoolice. Nu vă expuneți la soare, decât la sfârșitul primăverii.

Purtați în permanență câteva flori de isop, un bob de tămâie și un cristal energizat.

Din vestimentație să nu lipsească culoarea verde.

Rugăciunile trebuiesc spuse înainte de ora 10.00.

Faceți milostenii în zilele de marți și vineri. Continuarea articolului o găsiţi aici

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie