30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

SONDAJ Ziarul din Muscel. Georgel Mădulărea favorit la funcția de primar al municipiului Câmpulung

Alte Știri

SONDAJ Ziarul din Muscel. Georgel Mădulărea favorit la funcția de primar al municipiului Câmpulung. Mai sunt doar două zile până la alegerile locale. Urmează un vot foarte important pentru comunitate. Câmpulungenii își vor alege edilul pentru următorii 4 ani. Au 7 variante pentru a se deschide pe care din ei vor pune ștampila.

CITEȘTE ȘI. Când intră banii pe cardurile sociale. Anunțul așteptat cu sufletul la gură de români

Ziarul din Muscel, a realizat mai multe sondaje, în ultimele 3 luni. Toate îl dădeau favorit în preferințele câmpulungenilor pe Georgel Mădulărea de la PSD. Acesta a făcut o figură frumoasă și la dezbaterea electorală cu toți candidații realizată de cele două posturi de televiziune Muscel TV și Clar TV, care a durat 2 ore și s-a organizat în sala primăriei Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Boala care te lasă definitiv pieton! Adio, permis de conducere!

Iată ce au răspuns câmpulungenii la întrebarea sondajului nostru cu cine vor vota la alegerile locale din data de 9 iunie. Sondajul este realizat în ultimele 2 săptămâni. Lupta este extrem de strânsă pentru Georgel Mădulărea și Elena Lasconi. Ne putem aștepta la răsturnări de situație!?

CITEȘTE ȘI. Anunțul momentului. Alertă în România. Medicamentele care vor fi retrase din farmacii

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro. Familia Trandafir...

Alte știri din aceeași categorie