8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

Soprana Marta Sandu concert de senzaţie în Argeş!

Alte Știri

Soprana Marta Sandu revine în Argeş într-un concert de senzaţie, de data aceasta cu tematică.

În data de 6 noiembrie, orele 19.00, la Filarmonica Pitești se va desfășura ”Concertul-Expoziție de Artă Tradițională și patrimoniu cultural românesc”, susținut de baritonul Ștefan Ignat si soprana Cristina Marta Sandu – soliști ai operei Naționale București, Corina Murgu – vioară, Opera Națională Timișoara și Ioana Lupascu – Filarmonica Ploiesti.

Argeșenii şi muscelenii care apreciază evenimentele de calitate trebuie să știe că este vorba despre un concert de promovare si prezentare a valorilor culturale şi tradiţionale româneşti cu care Argeşul se mândreşte atât în ţară cât şi peste hotare.

Programul conţine lieduri şi prelucrări din creaţia marilor compozitori români (Brediceanu, Bretan, Donceanu, Dima, Dobrinescu, Eliade) și Sonata a III-a în caracter popular românesc de George Enescu.

Concertul va fi însoțit de Expoziția de Artă Tradițională de Arges realizată Argcoms SCM Curtea de Arges, reprezentată de preşedintele Sandu Nichita.

Reamintim faptul că soprana Marta Sandu este fiica cea mică a preşedintelui Nichita, reprezentând Argeşul pe cele mai mari scene ale lumii.

 

Ultimele Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Elena Lasconi: "Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment". Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu...

Alte știri din aceeași categorie