35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

De cinci ori scos la concurs! Postul de arhitect şef nu îl vrea nimeni…

Alte Știri

În scurt timp, primăria Câmpulung va scoate pentru a cincea oară la concurs, postul vacant de arhitect şef.  Câmpulungul a fost ani de zile descoperit la capitolul arhitectură și arhitect.

Probabil, din această cauză arată cum arată! S-a încercat de mai multe ori ca aceste lucruri să fie reparate după ce funcția vacantă de arhitect-șef a fost scoasă la concurs, dar nu a fost posibil. După plecarea Ancăi Coșa, ani buni primăria Câmpulung a stat fără arhitect.

Funcția publică a fost scoasă la concurs, iar din data de 10 mai 2014, a venit la primărie arhitectul șef, Dan Cristian Dumitrescu care nu a rezistat decât un an și a plecat la București.

Între timp, primăria a mai scos încă o dată la concurs funcția publică, intrând în competiție Anca Coșa care nu a reușit să promoveze examenul, până la urmă renunţând la această dorinţă.

Vrea 50.000 lei pe lună de la primăria Câmpulung!

Acest arhitect, Anca Coşa a fost angajat al primăriei Câmpulung pe vremea fostului primar Călin Andrei, a fost arhitectul care a realizat proiectul Kretzulescu, pentru care a câştigat 2 miliarde de lei vechi, după care şi-a dat demisia deoarece această afacere cu fonduri europene a ajuns pe mâna procurorilor DNA, iar municipiul Câmpulung a fost nevoit să dea toţi banii înapoi pe care i-a primit de la Uniunea Europeană.

La rândul său, arhitectul Anca Coşa a dat vina pe incompetenţa autorităţilor locale, declarând public că pe vremea lui Călin Andrei trebuia să vadă doar ce dorea primarul, tocmai din acest motiv a plecat din primărie.

Acum şi-ar dori să redevină noul arhitect şef al acestei instituţii publice, numai că nu trece niciodată examenul atunci când participă la concurs.

Postul de arhitect-şef al primăriei Câmpulung a fost scos la concurs de mai bine de patru ori până în prezent. Pentru că a realizat că nu are nicio şansă, Anca Coşa le-a promis celor din primăriei că dacă o remunerează cu 50.000 lei lunar, face toată munca de arhitect în Câmpulung. Numai că aceştia nu mai vor să se lege la cap cu semnăturile ei, pentru că au avut numai probleme de-a lungul timpului.

Arhitectul Anca Coşa se laudă cu un CV stufos, fiind specialistă în urbanism iar în prezent urmează şi un doctorat în domeniu.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie