21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Sperăm să nu fie doar un vis frumos. Stadion nou care se învârte după soare la Câmpulung

Alte Știri

Sperăm să nu fie doar un vis frumos. Stadion nou care se învârte după soare la Câmpulung. Primărița Elena Lasconi a anunțat pe pagina sa de socializare că este documentația (DALI) pentru modernizarea și extinderea Stadionului Municipal.

Pe lângă transformarea estetică vom crea cinci mii de locuri (câteva zeci pentru persoane cu dizabilități) față de 2500 câte sunt acum.
Mai mult decât atât nocturnă, sală de sport, vestiare, grupuri sanitare și cabine de duș, bistro, magazin (fan shop), tribună oficială, parcare subterană și supraterană (peste 150 locuri).
Un acoperiș retractabil, vom mări suprafața terenului astfel încât să poată fi omologat pentru Divizia B.
Valoarea investiției este de 25 de milioane de lei.
Vom preda documentația către CNI și sperăm ca până la sfârșitul anului proiectul să fie aprobat (e deja pe lista sinteză) și până în 2026 să avem un stadion nou.
Avem echipă, avem valoare! Hai, Câmpulung!, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

DE LA CITITORI: Așa mizerie nu o să mai vedeți într-o tribună a stadionului cum e la Câmpulung

DE LA CITITORI: Așa mizerie nu o să mai vedeți într-o tribună a stadionului cum e la Câmpulung. Cojile de semințe au făcut covoare întinse, bine că acoperă crăpăturile în ciment. Scaunele sunt distruse, imaginile sunt dezolante.

Stadionul de la Câmpulung este ca după război…

Geamuri lipsă la cabina de transmisiuni a mass media, scaunele rupte, mizerie, cam aşa am putea face o scurtă prezentare a municipalului din Câmpulung. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie