11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Sportivii campioni, mândria Câmpulungului, în anul 2014!

Alte Știri

Câmpulungul şi-a premiat campionii sportivi la concursurile naţionale şi internaţionale, cu ocazia Zilelor Oraşului, din acest an. Remarcăm faptul, că chiar dacă nu întotdeauna există resurse financiare pentru aceste sporturi, cluburile şi instituţiile de care aceştia aparţin au depus toate eforturile, ca sportivii să ducă peste hotare numele oraşului Câmpulung. Iată lista completă cu sportivii care ne fac cinste, anul acesta!

CAMPIONII CLUBULUI SPORTIV PRISTAVU

Camelia Poştoacă – 3 medalii naţionale şi 2 internaţionale – tenis de masă, locul I, individual, Campionatul Naţional Individual de Seniori, locul al II-lea, dublu, Campionatul Naţional Individual de Seniori, locul al III-lea, individual, Openul Ungariei pentru Seniori, Locul al II-lea, echipe, Campionatul European de Seniori.

Alexandru Manole – 8 medalii naţionale şi 6 internaţionale – tenis de masă, locul al III-lea, dublu, Campionatul Naţional de Tineret, locul al III-lea, simplu, Campionatul Naţional de Juniori I, locul al II-lea, dublu, Cmpionatul Naţional de Juniori I, locul al II, Campionatul Naţional pe Echipe pentru Juniori, locul al III-lea, echipe, Campionatul Naţional de Seniori, locul I, la Top 12 Juniori, locul al III-lea, proba individuală, la Campionatul balcanic pentru Cadeţi şi Juniori, locul al III-lea, dublu mixt, la Campionatul Balcanic pentru Cadeţi şi Juniori, locul al II-lea, echipe, la Campionatul Balcanic pentru Cadeţi şi Juniori, locul I, echipe, la Openul Italiei pentru Cadeţi şi Juniori, locul I, dublu mixt, la Campionatul European pentru Cadeţi şi Juniori, locul al III-lea, echipe, Campionatul European pentru Cadeţi şi Juniori.

Spelbuş Florin – 4 medalii naţionale şi 4 medalii internaţionale, locul al II-lea, la Top 12 cadeţi la Campionatul Naţional, locul al III-lea, dublu mixt, la Campionatul Naţional pentru Cadeţi, locul al II-lea la Campionatul Naţional pe echipe pentru Cadeţi, locul al II-lea la Campionatul naţional pe echipe pentru Juniori, locul I, dublu, la Campionatul Balcanic pentru Cadeţi şi Juniori, locul al II-lea, dublu mixt, la Campionatul Balcanic pentru Cadeţi şi Juniori, locul I, pe echipe, la Campionatul Balcanic pentru Cadeţi şi Juniori, locul al II-lea, individual, la Openul Italiei pentru Cadeţi şi Juniori.

Spelbuş Alin – 4 medalii naţionale şi internaţionale, locul al II-lea, simplu, la Campionatul Naţional de Tineret, locul al II-lea, dublu, la Campionatul Naţional de Tineret, locul al III-lea, echipe, la Campionatul Naţional de Seniori, locul I, simplu, la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, locul al III-lea, echipe, la Campionatul Balcanic de Tineret, locul al II-lea, echipe, la Campionatul Balcanic pentru Juniori şi Cadeţi, locul al II-lea, dublu, la Campionatul Balcanic pentru Juniori şi Cadeţi.

Poştoacă Gabriel – 1 medalie naţională, locul al III-lea, echipe, Campionatul Naţional de Seniori.

Ştefan Tonghioiu – 3 medalii naţionale, locul al III-lea, top 12 Cadeţi, locul al III-lea, la Cupa României pentru Juniori III, locul al II-lea, la Campionatul Naţional pe Echipe pentru Cadeţi.

Zamfir Mihai – 1 medalie naţională, locul al II-lea, la Campionatul Naţional pe Echipe pentru Cadeţi.

Feraru Alexandru – 1 medalie naţională, locul al II-lea, la Campionatul Naţional pe Echipe pentru Juniori.

CAMPIONII DE LA LNPA

Panţuroiu Andreea – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut 7 locuri I, 2 locuri II, 2 locuri III la Campionatele Naţionale de Atletism pentru Seniori, Tineret, Juniori, 1 loc I, 1 loc III la Campionatele Naţionale Şcolare de Atletism, discipline Triplusalt şi Pentatlon.

Ilie Gabriela – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut 1 loc I, 2 locuri II, la Campionatele Naţionale de Atletism Juniori I şi II la aruncarea ciocanului.

Gheorghe Oana – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut locul II şi 2 locuri III la Campionatele Naţionale de Juniori la aruncarea greutăţii.

Nedelcu Cristian – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut locul II, la Campionatele Naţionale de Juniori II, la săritura cu prăjina.

Păcioianu Mihai – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut locul II, la Campionatele Naţionale de Juniori III, la Hexatlon.

Pană George – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut locul II, la Campionatele Naţionale Şcolare de Atletism, la aruncarea prăjinii.

Bărboiu George – de la Liceul cu Program Sportiv, a obţinut locul III, la Campionatele Naţionale Şcolare de Atletism, la săritura cu prăjina.

CAMPIONII CLUBULUI SPORTIV MUSCELUL

Cojan Irinel, atletism – locul I la Seniori şi Tineret.

Poştoacă Adrian, atletism – locul I la Juniori.

Bădală Adrian, atletism – locul I la Juniori.

Sibianu Mihai, atletism – locul I la Juniori.

Roman Bogdan, bob – locul I la Seniori.

Sălăjan Gabriel, bob – locul I la Seniori.

Mincă Dorin, bob – locul II la Tineret.

Purcea Fabian, bob – locul II la Tineret.

Roman Răzvan, bob – locul II la Tineret.

Pintea Tudor, bob – locul II la Tineret.

Păcioianu Ioana, bob – locul III la Seniori.

Puiu Costinel, box – locul I la Tineret.

Luca Ioana, box – locul I la Tineret.

Pătraşcu Ştefan, box – locul I la Juniori.

Rizoiu David, box – locul I la Seniori.

Chiriac Cristina, box – locul I la Juniori.

Chiriac Andreea, box – locul II la Tineret.

Ţicu Andreea, box – locul III la Juniori.

Folea Ovidiu, box – locul III la Tineret.

Stoica Laura, box – locul II la Seniori.

Teşileanu Nicoleta, box – locul III la Seniori.

Jinga Eduard, judo – locul II la Tineret.

Băduleanu Raluca, judo – locul III la Juniori.

Nica Valentin, lupte – locul I la Juniori.

Popescu Răzvan, lupte – locul I la Juniori.

Marica Vlad, lupte – locul III la Seniori, locul I la Juniori, locul III la Seniori.

Poştoacă Denisa, sanie – locul I la Seniori.

Popescu Denisa, sanie – locul I la Juniori.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie