19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Ștefan Benonie, primarul de care are nevoie Aninoasa! Video.

Alte Știri
Ștefan Benonie, primarul de care are nevoie Aninoasa! Video.
Ștefan Benonie, președinte al Organizației PSD Aninoasa, a fost desemnat astăzi candidat la funcția de #primar al localității.
O experiență bogată în administrație și cu realizări concrete în localitate în perioada în care a fost primar Ștefan Benonie. Acesta este apreciat de întreaga comunitate și se bucură de sprijinul necondiționat al echipei PSD Argeș pentru proiectele de modernizare a comunei pe care dorește să le implementeze.
La Adunarea Generală a PSD Aninoasa au participat din partea PSD Argeș parlamentari. Consilieri județeni și locali, primari din zonă și directori de instituții deconcentrate.
Adunarea Generală a fost condusă de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș “Ion Mînzînă.
“Tot timpul noi am lucrat în #echipă. Echipă construită din primar de localitate, Consiliu Local, Consiliu Județean, parlamentari.
Argeșenii au încredere în noi pentru că de fiecare dată când #PSD a fost la guvernare România s-a dezvoltat.
În fiecare localitate s-a trăit mai bine cu PSD la conducere. Și sunt sigur că și la #Aninoasa cetățenii au încredere în echipa noastră și în Ștefan Benonie. A demonstrat că tot ceea ce face face pentru comunitate!
Ștefan Benonie are toată susținerea noastră pentru a continua dezvoltarea localității Aninoasa!”, a declarat Ion Mînzînă.

Ștefan Benonie, primarul de care are nevoie Aninoasa! Video.

”În perioada în care am fost primar am realizat multe proiecte în comună și pe toate le-am făcut cu ajutorul echipei PSD.
Privim și acum cu încredere în viitor și mă bazez în continuare pe sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă și al parlamentarilor noștri.

CITEȘTE ȘI: Echipa care va reda măreția Câmpulungului! Un câmpulungean pentru a conduce Primăria

Contez în egală măsură pe susținerea concetățenilor alături de care am muncit o viață întreagă și voi munci în continuare!”, a declarat Ștefan Benonie.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie