35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Alte Știri

Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Un talisman neobişnuit din acest condiment parfumat vă va ajuta să atrageţi bani şi nu va permite finanţelor să se scurgă ca apa printre degete.

Conform tradiţiei, ar trebui să punem o frunză de dafin în portofel. Dar nu în orice moment, ci atunci când luna e în creştere. Acest talisman atrage bani, dar în acelaşi timp ajută banii să rămână la tine, scrie Rador, citând actualno.com.

CITEȘTE ȘI. Fraza care trebuie repetată de multe, multe ori pe zi, pentru a avea bani cât își dorești

O frunză de dafin poate fi plasată nu numai în portofel. Condimentul poate fi pus în buzunarul unei genţi, în rucsac sau jachetă. În acest fel, talismanul va fi mereu cu tine.

Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Există şi alte moduri în care frunza de dafin poate fi folosită pentru a vă îmbunătăţi starea de bine. De exemplu, l-aţi putea pune sub covorul uşii de la intrare.

În plus, o veche superstiţie spune că, pentru a atrage bogăţia în casă, 20 de foi de dafin ar trebui să fie împrăştiate în colţurile locuinţei.

CITEȘTE ȘI. Câți bani trebuie să ai întotdeauna la saltea. Nu e glumă, e urgență!

Toată lumea știe despre beneficiile frunzelor de dafin. Dar puțin dintre noi știu care este pericolul acestui condiment.

Consumul excesiv de frunze de dafin poate duce la probleme cu tractul gastrointestinal chiar și la o persoană complet sănătoasă. Dacă adaugi prea multe frunze de dafin în supă, te poți alege cu o toxiinfecție alimentară. În cantități mari, frunza de dafin devine otravă.

CITEȘTE ȘI. Bancnota pe care sigur o ai în casă și te îmbogățește pe loc! Valorează cât o mașină de lux

După cum ai înțeles deja, nu ar trebui să exagerezi cu frunzele de dafin în mâncare. Raportul optim este de 1-2 frunze de dafin la 1 litru de supă. Acest condiment este contraindicat și viitoarelor mame, deoarece poate provoca un avort spontan. De asemenea, nu poți da acest condiment animalelor. Pentru câini și pisici, frunza de dafin este otravă.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie