18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Alte Știri

Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Un talisman neobişnuit din acest condiment parfumat vă va ajuta să atrageţi bani şi nu va permite finanţelor să se scurgă ca apa printre degete.

Conform tradiţiei, ar trebui să punem o frunză de dafin în portofel. Dar nu în orice moment, ci atunci când luna e în creştere. Acest talisman atrage bani, dar în acelaşi timp ajută banii să rămână la tine, scrie Rador, citând actualno.com.

O frunză de dafin poate fi plasată nu numai în portofel. Condimentul poate fi pus în buzunarul unei genţi, în rucsac sau jachetă. În acest fel, talismanul va fi mereu cu tine.

Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Există şi alte moduri în care frunza de dafin poate fi folosită pentru a vă îmbunătăţi starea de bine. De exemplu, l-aţi putea pune sub covorul uşii de la intrare.

În plus, o veche superstiţie spune că, pentru a atrage bogăţia în casă, 20 de foi de dafin ar trebui să fie împrăştiate în colţurile locuinţei.

Toată lumea știe despre beneficiile frunzelor de dafin. Dar puțin dintre noi știu care este pericolul acestui condiment.

Consumul excesiv de frunze de dafin poate duce la probleme cu tractul gastrointestinal chiar și la o persoană complet sănătoasă. Dacă adaugi prea multe frunze de dafin în supă, te poți alege cu o toxiinfecție alimentară. În cantități mari, frunza de dafin devine otravă.

După cum ai înțeles deja, nu ar trebui să exagerezi cu frunzele de dafin în mâncare. Raportul optim este de 1-2 frunze de dafin la 1 litru de supă. Acest condiment este contraindicat și viitoarelor mame, deoarece poate provoca un avort spontan. De asemenea, nu poți da acest condiment animalelor. Pentru câini și pisici, frunza de dafin este otravă.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie