2.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ştiai că tutunul îţi scade vibraţia energetică?

Alte Știri

Vrei să îţi schimbi viaţa în bine, trebuie să îţi schimbi şi vibraţia energetică generală pe care o emani. Dacă îţi vei focaliza întreaga energie asupra recunoştinţei, în viaţa ta vor apărea adevărate miracole.

Dacă vrei să îţi schimbi rapid viaţa în bine, găseşte în fiecare zi cât mai multe motive pentru care te simţi recunoscător, până când vei vedea cu ochii liberi schimbarea. Nu te limita însă la a scrie aceste motive. Simte starea de recunoştinţă. Puterea ta străluceşte în sentimentele pe care le investeşti în starea de recunoştinţă. Sentimentele pe care le trăieşti astăzi atrag evenimentele pe care le vei experimenta mâine. Astfel, grijile atrag alte griji. Nefericirea atrage nefericire. Insatisfacţia atrage insatisfacţie. Dar şi …bucuria atrage şi mai multă bucurie. Fericirea atrage şi mai multă fericire. Pacea atrage pace. Recunoştinţa atrage recunoştinţă. Bunătatea atrage bunătate. Iubirea atrage iubire. Pentru toate acestea trebuie să ştim exact care sunt lucrurile, obiceiurile sau sentimentele ce nu trebuie să le avem pentru ca vibraţia noastră energetică să rămână pozitivă.

Ce trebuie să ştii despre tutun!

Indiferent de vârstă, fie că sunt femei sau bărbaţi tot mai mulţi oameni fumează din plăcere, pentru a combate stresul, pentru a socializa la o ţigară cu prietenii sau pentru a-şi anula senzaţia de foame. Un lucru este cert când vine vorba despre acest subiect cei mai mulţi se apucă uşor de fumat dar renunţă foarte greu.

Într-un an un fumător cheltuie minim 5.475 lei!

Pe lângă faptul că tutunul dăunează, acesta ne arde şi la buzunare. Iată un calcul simplu. Cineva care fumează în medie un pachet pe zi scoate din buzunar zilnic 15 lei. Într-o lună a cheltuit deja 450 de lei, într-un an suma se ridică la 5.475 de lei, cu aceşti bani ar pleca fără nicio problemă într-un scurt concediu. Iar dacă şi-ar păstra acest obicei pentru următorii 5 ani va rămâne mai mult ca sigur fără 27.375 de mii de lei sau aproximativ 6 mii de euro.

Cu această sumă şi-ar putea renova casa, şi-ar cumpăra o altă maşină şi lista investiţiilor ar continua. Fumătorii înrăiţi ştiu asta. În timp ce unii au încercat să scape de acest viciu pentru a face economii alţii savurează ţigară după ţigară fără niciun regret. Conform viata-medicala.ro, o imagine a dependenţei produse de consumul de tutun este dată de faptul că 69,5% din fumătorii zilnici îşi aprind prima ţigară din zi în cel mult 30 de minute de la trezire (26,2% dintre aceştia, în primele cinci minute). 35,5% din fumătorii curenţi au avut cel puţin o încercare de a se lăsa de fumat în ultimele 12 luni, în cele mai multe cazuri (80,8%) fără vreun fel de asistenţă; doar 8,2% au apelat la terapia de substituţie a nicotinei, 1,7% la consiliere, 1,4% la medicamente pe bază de reţetă şi 6,8% la produse naturiste, acupunctură sau alte metode.

Dintre fumătorii curenţi, 39,2% au raportat că intenţionează să renunţe la fumat la un moment dat, 15,6% – că vor să facă acest lucru în următoarele 12 luni şi 7,9% în următoarea lună. Cu toate acestea, 33,6% din fumători au declarat că nu intenţionează să renunţe la fumat, pentru că sunt de părere că acest obicei reduce stresul (61,5%), nu cred că fumatul dăunează sănătăţii (39,2%), nu se cred în stare (38,3%) sau, pur şi simplu, le place să fumeze (85,8%). www.bioenergoterapeut.ro

 

 

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie