6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Stupefacţia s-a născut la Câmpulung. În Consiliul Local

Alte Știri

Pentru cei care nu au participat niciodată la o ședință de îndată la Consiliu Local din Câmpulung, o astfel de experiență poate fi caracterizată drept, cel puțin șocantă. Sau dacă nu a făcut-o, nu ştie ce a pierdut. Consilierii locali au început să chiulească pe capete de la şedinţele de îndată.

Sunt două motive! Ori nu sunt prea interesaţi deoarece pentru aceste şedinţe nu sunt remuneraţi, sau sunt anunţaţi pe ultima sută de metri şi fiind prinşi pe la diverse locuri de muncă, nu pot ajunge în timp util.

Un lucru este cert, dacă Consiliul Local nu poate lua decizii cu votul a cel puţin două treimi din numărul membrilor săi, se întâmplă ca la şedinţa de miercuri, 18 octombrie.

Aşa  cum vă spuneam avut loc o şedinţă de îndată a aleşilor locali câmpulungeni, mai puţin obişnuită. La unul dintre puncte s-a reluat votul, până când a putut să treacă de legislativ, iar cel de-al doilea punct a fost votat, cu toate că şedinţa se încheiase, dar a apărut în peisaj un liberal salvator!

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie