7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: Zi de sărbătoare la Schitu Goleşti!

Alte Știri

Duminică, în zi de sărbătoare, la Schitu Goleşti s-a petrecut! Cu mic cu mare, schitenii au venit în centrul comunei să petreacă, pentru că data de 22 octombrie a fost ziua în care s-a sărbătorit Ziua comunei. La cea de-a XXIII ediţie, primarul Vasile Tudorel Miriţă a adus pe scenă nume sonore ale muzicii populare, grupuri consacrate şi dansatori profesionişti. Cu alte cuvinte, a fost o zi pe cinste, o zi dedicată locuitorilor din Schitu Goleşti, oameni muncitori, cărora primarul le-a promis şi le-a şi făcut!

Canalizare, reţea de apă, clădiri reabilitate, iluminat stradal, drumuri asfaltate, cu alte cuvinte, o comună de nota 10!

S-a anunţat distracţie maximă, iar temperaturile în termometre au fost ca de vară, iar mai mult decât atât primarul Vasile Tudorel Miriţă s-a ocupat ca la carte de eveniment.

Programul cultural artistic s-a desfăşurat începând cu ora 12:30. Întâi pe scenă au urcat micii artişti ai comunei, elevii şcolilor care an de an au pregătit programme artistice, aşa încât să poată veni cu o mulţumire atât pentru administraţia locală, cât şi pentru părinţii şi bunicii lor. După acest moment pe scenă au urcat politicienii argeşeni, veniţi în număr mare la acest eveniment. Au fost primiţi cu căldură de primarul Miriţă. Alesul din Schitu Goleşti le-a dat cuvântul invitaţilor. Primul a fost preşedintele CJ Argeş, Dan Manu. Acesta i-a oferit primarului o plachetă pentru activitatea desfăşurată de la începutul mandatului.

Simona Bucura Oprescu a promis că îl va sprijini pe primarul Miriţă!

După preşedintele Manu, a fost invitat să ia cuvântul prefectul Emilian Dragnea, deputatul Simona Bucura Oprescu, deputatul Dănuţ Bica, dar şi colegii primari.

După discursurile invitaţilor, primarul Miriţă alături de preşedintele Manu au premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. Este vorba despre 3 copii care au demonstrat că se poate, Ivan Alexandru Ionuş, Drăgnescu Ioana Andreea şi Iorga Isabela Elena. În cadrul manifestărilor au mai avut loc şi alte activităţi precum o expoziţie de produse agricole, produse ale agricultorilor locali. Atmosfera a fost întreţinută mai departe de artişti precum Daniela Cernea, Valentin Grigorescu, Diana Călinescu, Georgeta Chiţoran, Graţian Bădescu, Elena Sima, Lucica Baciu Bican, Veronica Dinu, Simona Stoica, Radu Ştefan.

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie