6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Sub control judiciar după ce a furat ţigări şi alcool!

Alte Știri

Sârbea Cristinel de 50 de ani este un cunoscut al Muscelului, după ce încă din anii tinereţii a dat spargeri pe bandă rulantă. A mai comis şi alte fapte, iar o perioadă a fost şi închis. Ieşit de puţin timp din penitenciar, Sârbea a mai comis o infracţiune, a dat o spargere la un magazin din Câmpulung.

Polițiștii au stabilit că, în data de 23 spre 24 iulie, Sârbea, ar fi pătruns prin efracție in incinta unui magazin din municipiul Câmpulung de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 2000 de lei. Acesta a luat ţigări şi alcool.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a pronunţat sentinţa în jurul orei 13.30. Magistraţii au dispus următoarele:

„Respinge propunerea măsurii arestării preventive a inculpatului Sîrbea Cristinel şi dispune punerea în libertate a acestuia. (…) Dispune luarea măsurii controlului judiciar a inculpatului Sîrbea Cristinel pe o durată de 60 de zile, de la 01.08.2017 până la 29 septembrie 2017, inclusiv. (…) Inculpatul va respecta următoarele obligaţii: – să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţă ori de câte ori este chemat. – să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; – să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori sunt chemat. (…) Inculpatul va respecta următoarele obligaţii: – să nu depăşească limita judeţul Argeş; – să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; – să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; (…)»

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie