a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Sub nasul polițiștilor se ciocnesc ca ouăle de Paști!

Alte Știri

Sub nasul polițiștilor se ciocnesc ca ouăle de Paști! A doua zi, prima tamponare. Șoferul taximetrist, șoferița o funcționară de la primăria Câmpulung. Se întâmplă și la case mai mari. Poate cineva va dirija circulația în zonă. Că e dezastru.

Sub nasul polițiștilor se ciocnesc ca ouăle de Paști! Nu este pentru prima dată când redactorii Ziarului din Muscel au surprins în fotografii și imagini video, nebunia din centrul orașului. Șoferii nu mai au răbdare. Vin la instituțiile publice și toți doresc un loc de parcare. Oare câți dintre ei plătesc și taxa?

CITEȘTE ȘI. DE LA CITITORI. Parcarea la Câmpulung, se face oriunde

Hellooo. Este un parcometru în zonă! Vă faceți de fiecare dată că nu îl vedeți! La fel cum bușiți și mașinile prin parcare și apoi fugiți să nu vă tragă nimeni la răspundere. Suntem cu camerele pe voi!

Sub nasul polițiștilor se ciocnesc ca ouăle de Paști! De la primele ore ale dimineții străzile din orașul de la poalele Mateiașului sunt pline de mașini.

CITEȘTE ȘI. Câmpulungul blocat de mașini! Crize la volan…

Se circulă bară la bară, iar până când o mașină poate ieși dintr-o intersecție, durează zeci de minute. Șoferii nu mai au răbdare.

Gesticulează și-și adresează cuvinte obscene. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată în Câmpulung, mai ales când sunt zile de sărbătoare.

 

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie