16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

“Super Bingo Metropolis” calcă în falimentul jocului “Bingo România”

Alte Știri

Foştii angajaţi ai firmei care organiza ,,Bingo România” din judeţul Argeş, după ce au rămas pe drumuri pentru că firma a intrat în faliment şi nici măcar nu au putut beneficia de şomaj au fost preluaţi de firma care organizează jocul ,,Super Bingo Metropolis”. Se pare că nici aici nu vor sta foarte mult timp deoarece vor avea parte de aceeaşi soartă, în sensul că firma care organizează jocul “Super Bingo Metropolis” are datorii către stat apropiate ca valoare de cele ale organizatorului “Bingo România”, care recent, “a tras heblul”.

  • Primul organizator al “Super Bingo Metropolis” a pierdut licenţa tocmai din cauza datoriilor către stat.
  • Ambele firme implicate în jocul “Super Bingo Metropolis” au în spate aceleaşi persoane.
  • În cazul suspendării licenţei “Super Bingo Metropolis”, jocul poate continua fără probleme, marca fiind înregistrată pe o altă societate.

Anunţul conform căruia “Bingo România” nu mai pune bilete în vânzare a bulversat “cotizanţii”, probabil aceiaşi care contribuie şi la bunăstarea organizatorilor celuilalt joc de acest tip, “Super Bingo Metropolis”.

Vestea proastă pentru aceşti amatori de câştiguri miraculoase este că nici “Super Bingo Metropolis” nu se simte mai bine decât concurenţa care tocmai a tras heblul.

Conform informaţiilor furnizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, firma METROPOLIS BETS SRL (J06/391/2002, CUI 15020596), fosta R.P.C. ROMINTEL SRL, figura la data de 31 martie 2014 cu datorii către bugetele de stat în valoare totală de 1.099.746 lei, după cum urmează:

  • Bugetul de stat = 296.440 lei, din care 149.240 lei reprezintă “impozitul pe venit din salarii”.
  • Bugetul asigurărilor sociale de stat = 589.604 lei, din care 195.953 lei reprezintă “contribuţia individuală de asigurări sociale reţinută de la angajaţi”.
  • Bugetul asigurărilor pentru şomaj = 16.304 lei, din care 8.268 lei reprezintă “contribuţia individuală de asigurări pentru şomaj reţinută de la angajaţi”.
  • Bugetul asigurărilor de sănătate = 197.398 lei, din care 100.931 lei reprezintă “contribuţia individuală de asigurări de sănătate reţinută de la angajaţi”.

Marca “Super Bingo Metropolis” aparţine altei firme

Care este legătura dintre  “Phoenix Games” SRL şi METROPOLIS BETS SRL? Firmele sunt înregistrate la aceeaşi adresă: Bistriţa, strada Mihai Eminescu nr. 1-4, judeţul Bistriţa Năsăud, şi au aceiaşi asociaţi: Chifa Radu şi Rus Petru (fiecare cu câte 50% din capitalul social), administrator la ambele societăţi fiind Cosma Vasile Eugen. Aşadar, actualul organizator al jocului “Super Bingo Metropolis” este gestionat tot de către cei care au îngropat primul organizator, iar datoriile către stat, motivul suspendării licenţei pentru “Phoenix Games” SRL, au devenit presante şi în cazul METROPOLIS BETS SRL.

În ciuda celor prezentate mai sus, “nu e nicio problemă”. Statul a demonstrat deja că este dispus să înghită tot felul de şmecherii (vezi exemplul de mai sus). În situaţia în care şi METROPOLIS BETS SRL va rămâne fără licenţă, jocul “Super Bingo Metropolis” poate continua liniştit pe o altă firmă. Marca “Super Bingo Metropolis” a fost înregistrată de către SC METROPOLIS GRUP SRL (firmă cu sediul social tot în Bistriţa, strada Mihai Eminescu nr. 1-4), data depozitului 22 octombrie 2009, data acordării 20 aprilie 2010.

METROPOLIS GRUP SRL aparţine tot lui Chifa Radu şi Rus Petru, firma a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 21.753.272 lei, pierderi de 7.244.948 lei şi datorii totale de 80.970.200 lei, dar la data de 31 martie 2014 nu figura cu restanţe către stat.  Preluare informaţii surse oficiale

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie