Talentatul Ștefan Badea a câștigat de acasă, premiul I! VIDEO

Talentatul Ștefan Badea a câștigat de acasă, premiul I! VIDEO

Ștefan Badea a acceptat provocarea și s-a înscris în cadrul concursului online ,,#StauAcasășicâștig”din cadrul Festivalului Internațional HermannstadtFest desfășurat în perioada 18 aprilie – 10 martie 2020.

Echipa acestui festival a lansat o provocare pentru toți copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 6-22 de ani să participe gratuit la concursul online ,,#StauAcasășicâștig”. În cadrul acestui concurs s-a încris și tânărul câmpulungean Ștefan Badea care a dovedit de-a lungul timpului că este foarte talentat, fiind profesorul Ginei Pavel la clasa de Canto din Câmpulung. La doar 15 ani, Ștefan Badea s-a filmat cu telefonul interpretând piesa „Perfect” apoi l-a încărcat pe contul de Facebook al concursului cu etichetarea contului Festivalul HermannstadtFest. În postare și-a mai trecut numele, prenumele, vârsta, orașul și numele profesorului coordonator Gina Pavel. În urma acestei prestații a obținut premiul I care îi oferă posibilitatea de a merge în finala Festivalului Internațional HermannstadtFest, taxa de participare fiind redusă cu 20 %.

Chiar dacă concursul s-a desfășurat online concurenții au fost evaluați de un juriu profesionist format din Adrian Ordean, Bogdan Dragomir, Daniel Vecsei, Codruț Croitoru, Denise Ordean și Dominique Simionescu.

,,Este prima dată când particip la un concurs muzical pe platforma online. Am fost încântat de idee, una foarte bună de altfel, adaptată la această perioadă dificilă. Acest premiu câștigat online îmi oferă posibilitatea de a merge mai departe în finală. Până atunci îmi doresc ca această perioadă dificilă să fie depășită cu bine, iar până la faza finală a concursului îmi doresc ca piesa pe care o voi interpreta să ajungă la inimilor ascultătorilor.

Piesa pe care o voi interpreta în finală nu va fi aceeași cu cea pe care am interpretat-o în acel videoclip pentru concurs.

Piesa am pregătit-o împreună cu profesoara mea de canto, Gina Pavel, căreia îi mulțumesc pentru că este mereu alături de mine. Reușesc să pregătesc piesele într-un timp relativ scurt deoarece iubesc muzica”, a declarat Ștefan Badea.

About The Author

Related posts