18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Târg de joburi. 7000 de locuri de muncă. Salarii de peste 2000 euro

Alte Știri

Târg de joburi. 7000 de locuri de muncă. Salarii de peste 2000 euro.

Angajatori de Top Bucureşti, cel mai mare eveniment de carieră din România, îi aşteaptă pe candidaţi, în zilele de 31 martie şi 1 aprilie, la Sala Palatului. Cu o listă lungă, cu peste 7.000 de joburi, informează organizatorii printr-un comunicat.

Târg de joburi în Bucureşti. Salariile pentru locurile de muncă deschise de companii se încadrează între 750 de euro şi peste 2.000 de euro.

Târg de joburi. 7000 de locuri de muncă. Salarii de peste 2000 euro

Pe lângă oportunităţile de carieră, participanţii vor putea participa şi la workshopuri de carieră, precum şi la conferinţa I Love Tech.

Peste un sfert dintre companiile de la eveniment au semnalat că flexibilitatea şi posibilitatea de a lucra remote sau hybrid sunt cel mai dorit beneficiu la locul de muncă.

Pe lista beneficiilor preferate ale candidaţilor se numără şi salariul atractiv şi oportunităţile de promovare în companie.

„Flexibilitatea programului de lucru şi opţiunea de a lucra remote/hybrid rămân în topul cerinţelor candidaţilor şi anul acesta.

Companiile de la eveniment care au răspuns la un sondaj realizat de Hipo.ro, au anunţat: 21,8% joburi full remote, 68% hybrid şi 36% de oportunităţi în format fizic.

Printre ofertele de salarii disponibile ale companiilor se remarcă: 2.000 de euro pentru profesioniştii cu peste 5 ani experienţă, pentru joburile middle-level, între 1.000 şi 1.500 de euro, iar între 750 şi 1.000 de euro, pentru candidaţii entry-level”, a declarat Denisa Matei, project manager Angajatori de Top. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie