Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Tatăl fost primar a predat eșarfa tricolor, fiicei!
Tatăl fost primar a predat eșarfa tricolor, fiicei!

Tatăl fost primar a predat eșarfa tricolor, fiicei!

Tatăl fost primar a predat eșarfa tricolor, fiicei! Pe Gheorghe Matei, A.N.I. l-a împiedicat să mai candideze vreme de trei ani de la încheierea celui de-al cincilea mandat, fiind nevoit, după 20 de ani de Primărie, să se retragă de la conducerea localităţii.

În aşteptarea marelui momentului în care Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei va depune jurământul, gazda s-a pregătit cu eşarfă tricoloră nouă, achiziţionată împreună cu caseta pentru păstrare prin comandă SICAP. Deşi anunţul precizează că eşarfa lată de 15 cm şi lungă de 200 cm este confecţionată din mătase, la câţi bani a dat pe ea Matei, ne îndoim amarnic. Exclus mătase naturală la 89,99 lei! Furnizorul simbolului de primar, pe care juna primăriţă îl va purta prima dată în momentul învestirii, a fost livrat de o firmă din Râmnicu Vâlcea, Rotarexim SA. Achiziţia a fost efectuată pe 1 octombrie, în săptămâna ce a urmat alegerilor locale.

Astăzi, 21 octombrie, la Mihăești actualul primar, Andreea-Iuliana Crîmpiță-Matei a depus jurământul, primind eșarfa tricolor de la tatăl său.

,,Am 35 de ani, sunt căsătorită, am doi copii, sunt licențiată în Drept și Administrație Publică, cu o activitate de peste 12 ani în acest domeniu, în cadrul Direcției Juridice Administrație Publică Locală – Consiliul Județean Argeș. Da, tatăl meu, Gheorghe Matei, este edilul în funcție. Dar asta nu înseamnă că privesc Primăria ca pe o “moștenire de familie”, ci înseamnă că am grijă de comună ca de familie! Înseamnă că am fost martorul foarte apropiat, atent la detalii a 20 de ani de administrație făcută frumos și cinstit de tatăl meu ÎMPREUNĂ cu dumneavoastră! Trăind aici, alături de dumneavoastră zi de zi, cunosc foarte bine problemele și provocările locale și am convingerea că voi fi un om al comunității Mihăești implicat și un partener real al celor care cred în potențialul lor și al comunității! Sunt pregătită, sunt capabilă, am încredere în mine și în echipa mea, dar, cel mai important, am încredere în dumneavoastră, cei care știți să faceți diferența între OAMENI și politicieni! Gândul că voi avea posibilitatea să reprezint comuna Mihăești în următorii 4 ani mă inspiră și mă motivează să muncesc mai mult ca niciodată! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit posibilitatea să vin în fața dumneavoastră și sunt nerăbdătoare să construim împreună Mihăeștiul frumos”, a fost mesajul actualului primar atunci când și-a lansat candidatura.

About The Author

Related posts