Tatăl viceprimăriţei de la Lereşti a împlinit vârsta de 90 de ani!

Tatăl viceprimăriţei de la Lereşti a împlinit vârsta de 90 de ani!

Mulţi dintre noi gândeam, atunci când abia trecusem de la copilărie, la adolescenţă, că, cei de 30, sau 40 ani sunt bătrâni, numai că, încet, încet, viaţa ne-a oferit şi nouă experienţa plăcută de a trăi vârste care atunci, ni se păreau de neatins.

Despre cei care sunt sărbătoriţi la 90 sau 100 de ani, atunci, la vârsta majoratului, nici nu se punea problema să ne gândim.

Iată că, viaţa ne dă zi de zi lecţii pe care, dacă nu le înţelegem, am trecut degeaba pe aici, pe pământ.

O lecţie de viaţă este Vasile Cicu, tatăl viceprimăriţei de la Lereşti. Vasile Cicu a împlinit 90 de ani, iar familia, cele două fiice, Maria şi Adriana, soţia, dar şi nepoţii şi strănepotul Tudor Stefan, l-au sărbătorit.

Vasile Cicu, este un om cu o poveste de viaţă frumoasă, un om care şi-a dedicat tinereţea muncii în Uzina ARO, iar bătrânerţea nepoţilor.

Acum, că a ajuns la fabuloasa vârstă de 90 de ani, a decis să se odihnească, aşa că mai toată munca din gospodărie  a rămas în grija fiicelor şi a nepoţilor. „La mulţi ani tataie”, a fost urarea pe care toţi i-au adresat-o, şi să te ajute bunul Dumnezeu să mai rămâi alături de noi mulţi, mulţi ani!

About The Author

Related posts