Taxa de parcare la Câmpulung, mai mare ca în alte orașe!
Taxa de parcare la Câmpulung, mai mare ca în alte orașe!

Taxa de parcare la Câmpulung, mai mare ca în alte orașe!

Taxa de parcare la Câmpulung, mai mare ca în alte orașe! Consilierii locali au aprobat regulamentul pentru parcarea vehiculelor, amenajarea, întreținerea și exploatarea locurilor de parcare cu plată situate în zona centrală a Câmpulungului.

Reprezentanții Serviciului Public de Administrarea Domeniului Public și Privat al municipiului Câmpulung împreună cu reprezentanții primăriei vor identifica locurile de parcare pentru care se va percepe taxă.

Întreținerea și exploatarea locurilor de parcare se realizează de S.P.A.D.P.P din Câmpulung în calitate de operator de parcare.

Parcările publice cu plată cu regim permanent de funcționare, vor funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Tarifele se vor actualiza anual. Deținerea unui abonament de parcare nu presupune dreptul rezervării unui loc de parcare.

Vor fi montate parcometre pentru încasarea banilor.

Tarifele stabilite la Câmpulung sunt următoarele: 2 lei pentru o oră, 8 lei pentru o zi și 150 de lei pentru abonament lunar.

La Pitești tarifele sunt mult mai mici. Se percepe 1 leu/ 30 minute; 2 lei/oră; tarif tichet de parcare de o zi: 6 lei/zi. Un abonament lunar nu depășește 100 de lei. Se aplică și unele reduceri pentru un an.

 

 

 

About The Author

Related posts