13.5 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Theodor Nicolescu, a solicitat parlamentarilor de Argeş să susţină autostrada Sibiu-Piteşti

Alte Știri

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu a prezentat la începutul acestei săptămâni, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Camera Deputaţilor alături de parlamentarii ACL din judeţele Argeş, Sibiu şi Vâlcea, argumentele pentru care a semnat împreună cu colegii săi din aceste judeţe petiţia adresată primului-ministru al României, Victor Ponta, şi ministrului Transporturilor, Ioan Rus, pentru introducerea tronsonului de autostradă Sibiu- Piteşti ca prioritate naţională în domeniul construcţiei de autostrăzi.

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a solicitat Guvernului Ponta să înceteze jocul „de-a alba, neagra” cu Autostrada Sibiu – Piteşti, să includă acest tronson ca autostradă în Master Planul General de Transport, şi nu ca drum expres, şi să dovedească că nu a abandonat interesul legitim al cetăţenilor şi pe cele economice ale României în favoarea celor de partid şi electorale.

Deputatul liberal a insistat pe argumentul Comisiei Europene, instituţie care a solicitat autorităţilor de la Bucureşti să prioritizeze lucrările de infrastructură în Master Planul de Transport pentru a permite finalizarea şi închiderea coridoarelor europene de transport, menţionând în acest sens autostrada Sibiu – Piteşti, situată pe reţeaua TEN-T Core şi finanţată în proporţie de 85% din fonduri europene. În încheiere, deputatul PNL, Theodor Nicolescu, a solicitat tuturor parlamentarilor din judeţul Argeş, indiferent de culoarea politică, să sprijine demersul iniţiat de cele 3 filiale ACL pentru a convinge Guvernul că autostrada Sibiu-Piteşti reprezintă o prioritate naţională, fiind vitală pentru dezvoltare întregii regiuni, cât şi pentru economia românească pe termen mediu şi lung.

         

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie