Tragedie pe drumurile din Muscel! Trei persoane au ajuns în spital, două în stare gravă!
Tragedie pe drumurile din Muscel! Trei persoane au ajuns în spital, două în stare gravă!

Tragedie pe drumurile din Muscel! Trei persoane au ajuns în spital, două în stare gravă!

Sâmbătă, au fost trei ceasuri rele pentru trei motociclişti şi o pasageră a unui autoturism.

Totul, se pare că, ar fi pornit de la o discuţie în contradictoriu între un băiat, Mihai de 28 de ani şi iubita lui.

„Am auzit bufnitura. Eu aici stau, am ieşit inmediat. M-a îngrozit ce am văzut. Vorbea e, băiatul din maşină, ca ea, logodnica, sau ce erau ei, ar fi vrut să îi ia telefonul, aşa el a ajuns pe contrasens. Zicea, din ce am auzit şi eu, că vroia să sune la familia ei, nu ştiu ce neînţelegeri aveau, aşa că nu au gândit la consecinţe, s-au luptat ce or fi făcut ei, aşa a ajuns băiatul cu maşina pe sens opus, iar motoicicliştii, victime sigure”, spune un localnic.

La locul tragediei au apărut oamenii, unii curioşi, alţii cu dorinţa de a ajuta.

Mihai de 28 de ani din Câmpulung, conducătorul auto al unui VW, se deplasa, împreună cu prietena pe raza comunei Lereşti, dinspre Voina spre Câmpulung. O discuţie în contradictoriu a condus la producerea tragediei. Ea, aşa după cum a declarat anchetatorilor conducătorul auto, a vrut să să îi ia barbatului telefonul mobil din buzunarul cămăşii, moment în care, Mihai, a intrat pe contrasens.

Mihai a intrat pe contrasens, din sens opus veneau 5 motociclişti. Primul care a avut nefericirea s-a dea de maşina condusă de Mihai, a scăpat cu câteva zgârieturi, apoi a ajuns o fată de 27 de ani, Andreea D, din Mioveni, a fost lovită destul de violent, astfel că bucăţi de carne din piciorul drept al fetei au rămas atârnate în fiarele contorsionate ale maşinii. Apoi s-a izbit de maşină şi al treilea motoiciclist, Cătălin D. de 33 de ani din Mărăcineni. Si acesta a fost rănit destul de grav.

Pe drum erau 5 motociclişti. Doi trecuseră, iar cqnd au observat că partenerii lor nu mai apar, aceştia s-au întors. Au dat peste dezastrul produs. Fata de 27 de ani cu piciorul drept făcut praf. Bucăţi din membrul inferior atârnau printre fiarele contorsionate ale maşinii. Bărbatul de 33 de ani avea fracturi la membrele superioare. Si acesta era în stare gravă. Singurul care a scăpat cu câteva zgârieturi a fost primul motociclist nacroşat de masina condusa de Mihai.

Nici prietena lui nu a scăpat prea uşor, aceasta având fracturi la nivelul membrelor superioare şi fiind transportata la spitalul Piteşti.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

 „Un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localității Lereşti, dinspre Lereşti către Câmpulung, pe fondul altor preocupări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu trei motociclete, care făceau parte dintr-un grup de mai multe motociclete. În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, din Mărăcineni și o femeie de 27 de ani, din Mioveni, care conduceau 2 dintre motociclete, au fost răniți grav și transportați la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează aceştia.

Tânăra din autoturism a ajuns la spital Spitalul Floreasca, are piciorul drept distrus, iar bărbatul de 33 de ani la Piteşti.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

About The Author

Related posts