13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Trei persoane reţinute pentru furt calificat!

Alte Știri

Trei persoane reţinute pentru furt calificat!

Trei persoane au fost reținute de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov în urma perchezițiilor desfășurate la data de 7 februarie a.c.. Bunuri în valoare de peste 3000 de lei au fost recuperate de polițiști.

Poliţiştii din cadrul Sectiei de Politie Rurală Bascov, cu sprijinul DOS – IGPR, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Merişani, la locuinţele a trei persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt.
Din cercetari, politistii au stabilit că, in perioada ianuarie – februarie a.c, cei in cauza ar fi patruns prin efractie in mai multe locuinte si anexe de pe raza comunei Merisani, de unde ar fi sustras bunuri in valoare de peste 3.000 de lei.

În urma perchezițiilor desfășurate la data de 7 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor două motocositoare și alte bunuri de uz casnic susceptibile a proveni din infracțiuni de furt.

Valoare bunurilor recuperat depășește 3.000 de lei.

Cinci persoane, toate din comuna Merișani, au fost conduse la  sediul Secției de Poliție Bascov pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, trei tineri, dintre care doi minori, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie