17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

ULTIMĂ ORĂ. Copii dintr-un grup de 16 cu toxiinfecție alimentară la Sătic, Argeș

Alte Știri

ULTIMĂ ORĂ. Copii dintr-un grup de 16 cu toxiinfecție alimentară la Sătic, Argeș. S-a întâmplat în timp ce aceștia au fost cazați la o pensiune din zonă. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe pentru a prelua copiii cu stări de rău și fenomene digestive și transportați la secția CPU a spitalului municipal Câmpulung.

ULTIMĂ ORĂ. Copii dintr-un grup de 16 cu toxiinfecție alimentară la Sătic, Argeș

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Se pare că doar 8 copii au fost preluați de cadrele medicale de la SAJ și ATPVM de la Detașamentul de Pompieri din Câmpulung. Dar s-a decis ca toți să fie aduși în această seară la unitatea spitalicească pentru investigații amănunțite.

CITEȘTE ȘI. DE LA CITITORI. Au intrat drogurile și printre tinerii din Rucăr. Vai de capul nostru!

Cei de la locația unde se aflau copiii cazați au anunțat și DSP-ul. Managerul spitalului, Petrina Florea a comunicat permanent cu cei de la DSP pentru a prezenta situația acestor copii cu vârste între 8 și 10 ani.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Mascații au intervenit în forță pe străzi și localurile din Muscel

La Serviciul de Urgențe Pediatrie au coborât cadrele medicale de pe secție pentru a evalua și stabiliza copiii. S-a luat decizia transferului minori la spitalul Câmpulung pentru evaluare medicală. Copiii sunt de la o liceu cu program sportiv din București. Se pare că au acuzat stări de rău, de ieri seară. Aceștia erau în tabără cu un antrenor care i-a însoțit la spital.

 

 

 

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie